Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent Justin Bieber és Sean Kingston közös klipje

Justin Bieber - Megjelent Justin Bieber és Sean Kingston közös klipje

Justin Bieber és Sean Kingston közös munkája nyomán, elkészült az Eenie Meenie című dal videoklipje. Az USA-ban már, március 23-án megjelent dal mindkét előadó legújabb lemezén megtalálható lesz.

ft Sean Kingston-Eenie Meenie

Napjaink talán legnépszerűbb tinisztárja, Justin Bieber, és a szintén fiatal Sean Kingston úgy döntött, közös dalt írnak. Az új szerzemény az igen érdekes Eenie Meenie címet kapta. A dal már korábban megjelent a tengerentúlon és Angliában. A napokban pedig a klippremierre is sor kerülhetett.

Úgy néz ki, hogy manapság nem létezik sikertelen Justin Bieber dal. Az elmúlt időszakban kiadott dalok példája is mind azt mutatja, hogy az új felvételek egytől-egyig a rajongók kedvenceivé válnak. Persze ez a siker sem volna makulátlan, ha a fiatal Justint nem venné körül állandóan rajongó tinilányok csapata, akik szinte már-már fanatikusan imádják kedvenc előadójukat.

Justin Bieber - Megjelent Justin Bieber és Sean Kingston közös klipje

A Sean Kingstonnal közösen előadott Eenie Meenie c. felvétel is hamar a rajongótábor kedvencévé válhat. A dal írásában mindkét előadó, Justin és Sean is egyaránt részt vett. Hivatalosan márciusban jelent meg Sean Kingston legújabb albumának, első kislemezeként. De természetesen Justin Bieber My World 2.0 című, szintén márciusban megjelent albumán is megtalálható a felvétel.

A zenei videót március 30-án forgatták, Beverly Hillsben. A klip rendezése Ray Kay nevéhez fűződik, aki Justin korábban bemutatott, Baby című dalának videóját is rendezte. A videót sajnos egyenlőre nem tudjátok megtekinteni a You Tube oldalán, a területi korlátozások miatt. De erre a linkre kattintva, már el is kezdhetitek nézni a legújabb Justin Bieber klipet!

engyus

2010. 05. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 05. 03. 12:13
nekem tetszik a klipp
Vendég 2010. 05. 03. 15:02
a nevem:zsófi szerintem jo de én a justin biebert nagyon szeretem inkáb imádom <3justin bieber<3 love you
Vendég 2010. 05. 03. 20:17
nekem is nagyon bejön
Vendég 2010. 05. 03. 20:35
szerintem nagyon szuper lett már alig vártam! Justin 4ever
Vendég 2010. 05. 04. 8:38
Nagyon jó ez a szám! Imádom Justint *.* <3

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Megjelent Justin Bieber és Sean Kingston közös klipje cikk képei
Justin Bieber - Megjelent Justin Bieber és Sean Kingston közös klipjeJustin Bieber - Megjelent Justin Bieber és Sean Kingston közös klipje