Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beyoncé legújabb klipje a 60-as éveket idézi

Beyonce - Beyoncé legújabb klipje a 60-as éveket idézi

A Why Don’t You Love Me című Beyoncé-dal videoklipjének bemutatására tegnap kerülhetett sor. Az új zenei videó visszarepít minket az 1960-as évekbe.

Why Don't You Love Me

A 28 éves amerikai R&B díva, Beyoncé Knowles, a Lady Gagával közösen elkészített Telephone zenei videója után, most egy saját klippel jelentkezett. Az új videó a Why Don’t You Love Me című felvételhez készült.

A dal Beyoncé legutóbbi, és egyben harmadik önálló stúdióalbumán jelent meg. Az I am … Sasha Fierce címet viselő album extra nótájaként követelt helyet magának a zenekedvelők szívében. Ha eddig még nem is volt annyira népszerű, mint a méltán sikeres album többi dala, talán az új klip hatására a Why Don’t You Love Me is a rajongók kedvencévé válhat.

Beyonce - Beyoncé legújabb klipje a 60-as éveket idézi

A dal megírásában természetesen maga Beyoncé is részt vett. Azonban nagy segítségére volt még húga, Solange Knowles, valamint a Bama Boyz névre hallgató R&B formáció is. A dal producere Jim Johnson volt.

A klip minden egyes pillanata a 60-as éveket idézi. A videó elején megjelenő autó, a ruhák, a háztartási eszközök és Beyoncé alakítása is mind-mind visszaadja a kor jellegzetességeit. Az immár Grammy rekordernek számító énekesnő, egy tipikus 60-as évekbeli háziasszony életét mutatja be a klip során.

A videó talán legemlékezetesebb pillanata, amikor egy rövidke epizódban, Beyoncé saját Grammy gyűjteményét portalanítja. A jelenetben mind a 16 Grammy-díj előkerül! A klip első képkockái május 1-jén kerültek a nyilvánosság elé. Maga a zenei videó pedig a tegnapi nap folyamán debütálhatott világszerte!

engyus

2010. 05. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 05. 05. 18:08
rendben van
Vendég 2010. 05. 08. 19:16
király :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Beyoncé legújabb klipje a 60-as éveket idézi cikk képei
Beyonce - Beyoncé legújabb klipje a 60-as éveket idéziBeyonce - Beyoncé legújabb klipje a 60-as éveket idézi