Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Pécsen koncertezik SEAL

Seal - Pécsen koncertezik SEAL

Július 13-án Pécsett ad koncertet a háromszoros Grammy-díjas soul és R&B előadó. A különleges hangjáról ismert Seal közkívánatra meghosszabbította világ körüli turnéját, melynek egyik európai állomása a magyar város lesz.

Love's Divine

Júliusban Európa Kulturális Fővárosában, Pécsett is átélhetjük a műsort, amely megtestesíti Seal zenei karakterét: az egyik pillanatban érzelmes és romantikus, majd szédült ritmust diktáló táncőrület, melyet klasszikus soul-számok követnek.

Az olyan slágereket, mint a Prayer For the Dying, a Grammy-díjas Kiss From A Rose és a Don’t Cry, no meg a Love’s Divine, a rajongók végig hangosan éneklik. A legutóbbi, listavezető lemezén, a klasszikus számok feldolgozásait tartalmazó SOUL-on található olyan időtlen slágerek, mint az A Change Is Gonna Come és a People Get Ready pedig igazán fellelkesítik a közönséget. Az énekes-dalszövegírót tehetséges zenekara kíséri: Mark Summerlin gitáros, Marcus Brown basszer és Steve Sidelnyk dobos.

Seal - Pécsen koncertezik SEAL

Seal jelenleg „6“ munkacímű új albumán dolgozik, mely az előadó hatodik, saját dalokat tartalmazó stúdióalbuma lesz. A koncerten várhatóan erről a szeptemberben megjelenő albumról is játszik néhány, korábban még sosem hallott számot.

A koncert 2010. július 13-án, este 20 órakor lesz a pécsi Expo Hallban, a Pécs2010 rendezvénysorozat keretében. Jegyárak: 7500 (álló) és 12000 (ülő).

Jónap Tamás

2010. 05. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Pécsen koncertezik SEAL cikk képei
Seal - Pécsen koncertezik SEALSeal - Pécsen koncertezik SEAL