Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Chad Kroeger egy házibuliban énekel

Nickelback - Chad Kroeger egy házibuliban énekel

Megjelent a Nickelback legújabb klipje, mely egy házibuliban játszódik. A This Afternoon című dal zenei videója május 4-én debütált.

This Afternoon

Ki gondolta volna, hogy a már lassan másfél éve kiadott Nickelback album, még mindig tartogat számunkra meglepetéseket! A This Afternoon című felvétel, még 2008-ban jelent meg az együttes Dark Horse című albumán. A klip elkészítésére azonban mostanáig várnunk kellett.

2008 novemberében jelent meg a Nickelback, Dark Horse címet viselő hatodik stúdióalbuma. Nem kevesebb, mint nyolc kislemez készült az albumhoz. Többek között olyan népszerű dalok szerepeltek a kislemezeken, mint a Never Gonna Be Alone, Something In Your Mouth, Shakin Hands és még sorolhatnám.

Nickelback - Chad Kroeger egy házibuliban énekel

2010. március 23-án jelent meg a nyolcadik kislemez dala, a This Afternoon, amelyhez a napokban készült el a vadonatúj zenei videó. A country és rock elemeket is magában hordozó dal klipje, egy tipikus amerikai házibuli eseményeit mutatja be nekünk. A videó megtekintése közben, szinte már azt hihetjük, hogy egy jól ismert amerikai vígjátékot nézünk.

A kisfilm elején megkötözve érkezik a buliba az együttes, amely később a buli zenekaraként lép fel. Chad Kroeger és társai a házibuli kellős közepén adják elő This Afternoon című dalukat.

Kicsit talán szokatlan a zenei videó, hiszen nem ezt szoktuk meg a bandától. De ha csak a Rockstar c. dal klipjére gondolunk, a Nickelback mindig is képes volt meglepni a rajongókat. Mindenesetre valószínűsíthető, hogy nem csak a This Afternoon című dal, hanem a klip is a fiatalok kedvencévé válhat a közeljövőben.

engyus

2010. 05. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Szati 2010. 07. 15. 11:03
Hát nem véletlenül a kedvenc bandám :D Ez a jó klipp... egy hónapon keresztül dúdoltam a dalt a fejemben és még a klipp is hozzá jön az álmomban mostmár :D Én aszhittem meghalok a nevetéstől a klipp láttán :P annyi szent hogy Chad eléggé megváltozott amióta a toppon vannak :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Chad Kroeger egy házibuliban énekel cikk képei
Nickelback - Chad Kroeger egy házibuliban énekelNickelback - Chad Kroeger egy házibuliban énekel