Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Közeleg a nagy nap - a Metallica Budapesten

Metallica - Közeleg a nagy nap - a Metallica Budapesten

Világszerte milliók járnak a Metallica koncertjeire, amiből kiindulva azt hihetné az ember, hogy irreális kérésekkel bombázzák a bulik szervezőit az egyes helyszíneken.

Pedig nem. A zenekar tagjai a mai napig közös öltözőt használnak, és csupán dohányzóasztalt, székeket, állólámpákat kértek bele. Ételben-italban sincsenek extra igényeik, csak az a lényeg, hogy a vegetáriánus Kirk Hammett gitáros is tudjon mit enni, illetve legyen cukorka, csoki, csipsz ilyesmi. Az egyedüli extra igény egy hangszigetelt szoba, ahol a koncert előtt tudnak zenélgetni egyet, ezzel is pörgetve magukat az estére.

Metallica - Közeleg a nagy nap - a Metallica Budapesten

Hetfieldék 50 fős stábbal utaznak, ehhez május 14-én Budapesten csatlakozik majd még ugyanennyi technikai személyzet. De a közel 500 négyzetméteres színpad felépítésében több mint 200 ember segédkezik majd. Már a héten vasárnap elkezdődnek a munkálatok a stadionban, hogy péntek estére minden a helyén legyen.

A stadion területéren nem lehet bevinni sem palackos, sem üveges italokat. Nem engednek be semmilyen típusú kamerát, hangrögzítő eszközt, de lézer pontozót, vagy akár ruhán viselt hosszabb láncokat sem. Tiltó listán van az esernyő is – a koncert esős időjárási körülmények között is megrendezésre kerül, ebben az esetben esőkabát viselését ajánlják a szervezők.

Zsó

2010. 05. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Közeleg a nagy nap - a Metallica Budapesten cikk képei
Metallica - Közeleg a nagy nap - a Metallica BudapestenMetallica - Közeleg a nagy nap - a Metallica Budapesten