Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jön a következő Red Hot Chili Peppers album

Red Hot Chili Peppers - Jön a következő Red Hot Chili Peppers album

A Red Hot Chili Peppers dobosa Chad Smith bejelentette, hogy a banda a következő hetekben fogja elkezdeni az új lemezzel kapcsolatos felvételi munkálatokat

Don't forget me

Smith megemlítette, hogy ugyan már október óta demózgatnak a számokkal, de csak mostanra érezték elég erősnek az anyagot ahhoz, hogy Rick Ribin producerrel stúdióba vonuljanak.

„A végleges produkció előkészületei eltartanak pár hónapig, de azt tudom mondani hogy kb. július környékén már a kezünkben lesznek a végleges felvételek. Rengeteg felvenni való anyagunk van, legalább húsz számra való.”

Red Hot Chili Peppers - Jön a következő Red Hot Chili Peppers album

Smith beszélt a bandát érintő személyi változásokról is, John Frusciante gitáros kilépése kapcsán, aki jelenleg már a saját anyagán dolgozik.

<>“Elég szomorúak vagyunk John kilépése miatt. De persze neki azt kell csinálnia amit szeretne mert követni szerette volna az álmait. És ezért aztán érthető hogy elindult a saját útján.”

A dobos szerint Josh Klinghoffer, az új gitáros már beilleszkedett a Red Hot Chilli Peppers-be, és gőzerővel beszállt az összes létező feladat megoldásába is.

"Josh egy igazi kreatív erőember. Azon kívül hogy gitáron játszik, zenét is ír, ráadásul énekelni is tud, és billentyűn is játszik.”

A Red Hot Chili Peppers utolsó stúdió albuma egyébként a 'Stadium Arcadium' volt, amely még 2006-ban jött ki.

-CsL-

2010. 05. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jön a következő Red Hot Chili Peppers album cikk képei
Red Hot Chili Peppers - Jön a következő Red Hot Chili Peppers albumRed Hot Chili Peppers - Jön a következő Red Hot Chili Peppers album