Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ozzy Osbourne Budapestre jön

Ozzy Osbourne - Ozzy Osbourne Budapestre jön

Budapest is szerepel Ozzy Osbourne soron következő turnéjának állomásai között: a 61 éves rockénekes, aki a Black Sabbath frontembereként vált híressé, október 4-én a Papp László sportarénában lép fel.

Mint azt a koncertet szervező Multimédia pénteki közleményében írja, június 15-én megjelenő új albuma, a Scream népszerűsítésére Ozzy Osbourne 18 hónapos világkörüli turnéra indul idén nyáron, és a magyar fővárost sem hagyja ki. A szervezők ígérete szerint a rajongók október 4-én egy "kegyetlen, szürreális, meglepő showt" kapnak Ozzy Osbourne-tól, aki a szólólemezein szereplő számok mellett Black Sabbath-dalokat is énekel majd.

Ozzy Osbourne - Ozzy Osbourne Budapestre jön

2001-ben a metálvilág lelkesen üdvözölte a hírt, hogy a Black Sabbath újra stúdióba vonult, de a kiadó addig nem engedte Ozzy-t régi csapatával dolgozni, amíg nem jelentetett meg egy újabb Ozzfest-válogatást és egy szólólemezt, Down to Earth címmel.

A 21. században a fiatalok már egy teljesen új Ozzy Osbourne-t ismertek meg az MTV zenecsatornán futó The Osbourne’s sorozatban, ahol Ozzy nem mint a sátán földi helytartója, hanem a vagány és ultraliberális családapa bőrébe bújik.
A színpadon azonban újra a régi Ozzyt láthatják majd a rajongók.

Zsó

2010. 05. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ozzy Osbourne Budapestre jön cikk képei
Ozzy Osbourne - Ozzy Osbourne Budapestre jönOzzy Osbourne - Ozzy Osbourne Budapestre jön