Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megszelídült Keith Richards, a rock & roll vadembere?

Keith Richards - Megszelídült Keith Richards, a rock & roll vadembere?

Az élvhajhász , különc életmódjáról elhíresült rocklegenda elismerte, hogy úgy érzi végre sikerült felnőnie. Jobb későn mint soha! Ráadásul a zenész egy önéletrajzi könyvet írt mostanában, amely a nagyon találó "Life" címmel fog kijönni októberben.

Happy

A Rolling Stones 66 éves sztárja egy interjúban közölte, hogy ugyan még mindig élvezi a kicsapongó éjszakákat, de már otthon is egészen jól érzi magát. „Az emberek hajlamosak arra, hogy javíthatatlan dorbézolónak tartsanak. Igen, lehet, hogy az vagyok, ha éppen ráérek, de azt kell, hogy mondjam mára már benőtt a fejem lágya. Nem lehetek mindig az a Keith Richards akinek gondolnak.”

Keith Richards - Megszelídült Keith Richards, a rock & roll vadembere?

Keef azt is elismerte, hogy 26 éves felesége bizony gyakran a körmére néz. „Mikor otthon vagyok azt csinálom amit mondanak nekem: igen drágám, nem drágám. Gondolom minden férj ezt teszi, de tudom, hogy ott van bennem az a Keith Richards is, aki ha a körülmények úgy hozzák megmutatja mire képes. Soha nem éreztem azt, hogy úgy kell viselkednem ahogy elvárják tőlem, mégis néha úgy teszek, mert ilyen vagyok.”

A sztár úgy tűnik valóban a javulás útjára lépett, hiszen majd egy éve már hogy felhagyott az ivással. Állítólag orvosai tanácsolták neki, ám valójában Ron Wood szörnyű leépülése volt az ami Keef-et a jó útra térítette. Miután Ron elhagyta feleségét egy orosz pincérnő kedvéért aki pedig hamarosan neki adta ki az útját, a gitáros teljesen összeroppant és a hektószámra vedelt alkohol csak rontott a helyzetén.

Keef aki kezdettől fogva ellenezte barátja kapcsolatát , majd látva, hogy mindez hova vezetett úgy gondolta, jobb megelőzni a bajt és így 70 felé közeledve visszavett szédült önpusztító életmódjából. Ha mindez hasznára válik és nem megy a zenélés rovására, csak üdvözölni tudjuk döntését.

Keith Richards nagy érdeklődéssel várt önéletrajzi könyve „Life” címmel októberben jelenik meg, melyben őszintén vall életéről, a zenéről és a rock & roll életérzésről. Keeftől egyszer megkérdezték, hogyan definiálná a rock & rollt, mire kicsit sértődötten odavetette, hogy „A Rock & roll én vagyok!” Reméljük, hogy ez még sokáig így is marad.

hali

2010. 05. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megszelídült Keith Richards, a rock & roll vadembere? cikk képei
Keith Richards - Megszelídült Keith Richards, a rock & roll vadembere?Keith Richards - Megszelídült Keith Richards, a rock & roll vadembere?