Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Blur új számokat vesz fel

Blur - A Blur új számokat vesz fel

A Blur frontembere, Damon Albarn bejelentette, hogy gőzerővel ugranak bele a stúdiózásba, és ezért több új szám is várható a bandától. Nem akarja elhanyagolni a bandát a Gorillaz miatt.

No Distance Left To Run

A Blur-nak állítólag több olyan számuk van, amelyeket már eléggé begyakoroltak ahhoz, hogy rögzítsék. A Blur a múlt évi újraszervezés után eléggé meglepte a rajongókat áprilisban a limitált példányszámú 7”-es lemez a 'Fool's Day' kiadásával, mert sokan egy hagyományos albumot vártak tőlük.

A zenekar tagjai mind nagyon élvezték a lemez elkészítését, és a frontember külön hangsúlyozta, hogy a Blur-tól több ilyen jellegű kiadvány is várható majd a közeljövőben. Ezt az információt egyébként már több bandatag is megszellőztette korábban.

Blur - A Blur új számokat vesz fel

"Egészen biztos, hogy több ilyen 7”-es lemezt is ki fogunk adni - nagyon élvezzük hogy a bandán mostanában nincs semmilyen nyomás. Persze nem fogjuk egész évben csak ezt nyomatni. De azt szeretném, ha valaki azt hinné, hogy most éppen egy új albumnak az előkészületei folynak – mert ez sajnos egészen egyszerűen nem lehetséges. De az biztos, hogy legalább vannak új számaink.”

A frontember Albarn másik 'hobbizenekara' lassan már nagyobb népszerűséget ér el mint a Blur. A Gorillaz egy nagyobb angliai és Ír koncertturnéra is elindul majd nyár után – egészen pontosan szeptemberben, és a tervek szerint ez ez egy hat állomásos turné lesz.

Látszik hogy a frontember a Gorillaz népszerűsége ellenére sem akarja visszafogni a régi együttesét:

'Mindenképpen szeretnék új számokat felvenni a Blur-al mostanában.'

Ráadásul, ha hihetünk a bennfenteseknek, Albarn olyan felvételeket is betervezett, amelyekben más együttesekben játszó hírességek is fel fognak tűnni.

-CsL-

2010. 05. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Blur új számokat vesz fel cikk képei
Blur - A Blur új számokat vesz felBlur - A Blur új számokat vesz fel