Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga meghosszabbítja a Monster Ball-t

Lady GaGa - Lady Gaga meghosszabbítja a Monster Ball-t

Lady Gaga úgy döntött, hogy az óriási érdeklődés miatt meghosszabbítja a Monster Ball koncertsorozatát 2011-ig. Az Észak-Amerikai koncertjeire csaknem az összes jegy elfogyott már, lényegében minden nyári jegy gazdára talált.

Gaga live - Poker Face

2011 februárban tehát ismét Gaga koncertek kezdődnek. A 2011-es Észak-Amerikai Monster Ball turné Február 19-től indul, Atlantic City-ben. Ez után biztosra vehető, hogy Április 18-án lesz még egy Arena 10 koncertje, de a további helyszínek még nincsenek letisztázva. Az már biztos, hoyg május 14-én kezdik el árusítani a jegyeket.

A 2010 -s Észak-Amerikai Monster Ball Tour egyébként június 28-án kezdődik Montreal-ban, és egészen a szeptember 19-én Chikago-ban megrendezendő Lollapalooza Festival-ig tart. De Gaga világsztárhoz illően a Carnegie Hall-ban is tiszteletét teszi május 13-án, Sting-el, és Elton John-al közösen. Utóbbi eseményen az esőerdők megmentésért kampányolnak majd a sztárok.

Lady GaGa - Lady Gaga meghosszabbítja a Monster Ball-t

Tehát ezzel az apró hosszabbítással Gaga 2009-2010-s Észak-Amerikai turnéja után szinte duplázódik a Monster Ball időtartama.

Gaga így foglalta össze hogy mi várható 2011-ben:

"A 2011-es turnét szintén Monster Ball-nak hívjuk, de ez sokkal inkább egy komoly zenei élmény lesz, mint egy hagyományos koncert. Ez számomra nem más mint egy New York-i story, és a történet rólam, és a barátaimról szól majd: akik elmennek a Monster Ball-ra és teljesen elvesznek ott.”

A magyarországi Gaga koncerttel kapcsolatban semmilyen változást nem jelentettek még be.
.

-CsL-

2010. 05. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga meghosszabbítja a Monster Ball-t cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga meghosszabbítja a Monster Ball-tLady GaGa - Lady Gaga meghosszabbítja a Monster Ball-t