Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Visszatért Katy Perry!

Katy Perry - Visszatért Katy Perry!

A Snoop Dogg közreműködésével készült új dala már debütált, a következő lemez megjelenése pedig nyár végére várható! Hallgasd meg az énekesnő új dalát!

„Teenage Dream” címmel kerül a lemezboltok polcaira Katy Perry következő stúdióalbuma augusztus 24-én. Az anyag beharangozó felvétele a Snoop Dogg-gal közös „California Gurls”, amely majus 7-én debütált az amerikai rádiókban. Katy twitteren azt is elárulta, hogy már leforgatták a dalhoz tartozó videóklipet.

Az „I Kissed a Girl” énekesnője a Rolling Stone-nak több részletet is elárult soron következő nagylemezét illetően:

Katy Perry - Visszatért Katy Perry!

„A második lemez nagyon sokat jelent nekem. Akkor derül ki, hogy tényleg erre a szakmára születtem, vagy csak szerencsém volt az elsővel. Szerintem sokan csak egy dologgal, egy jó ötlettel, egy jó dallal érnek el sikert, ezután vesznek egy 180 fokos fordulatot, és egy totál más stílust kezdenek el képviselni. Határozottan úgy gondolom, hogy ez rossz lépés egy karrierben.” – nyilatkozta Perry.

Az is kiderült, hogy Katy több pop-ot vitt az új anyagba. Úgy magyarázta, olyan, mintha a Cardigans „Love Fool”-ja találkozna Madonna „Into The Groove”-jával. Dalainak pedig komoly mondanivalója lesz, főkent életének tavalyi évének élményeiből merített ötletet a dalíráshoz.

A producerek között pedig ott lesz Max Martin és Dr. Luke (akiknek többek között az „I Kissed a Girl”-t és a „Hot and Cold”-ot köszönhetjük), The-Dream, Darkchild és Ryan Tedder is.

A nagyszabású project előfutára tehát a „California Gurls”, amely válasz Jay-Z és Alicia Keys duettjére, a New York-ot istenítő „Empire State of Mind”-ra.

„Oké, hogy az a dal hatalmas, és mindenki énekli New Yorkban, de mi a f*sz van Kaliforniával és Los Angelesszel?” – ismertette a dal hátteret nem túl szokványos módon a vadóc énekesnő.

Hallgassatok meg ti is a dalt a cikk alatt lévő linkre kattintva!

Luxi

2010. 05. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2010. 05. 11. 22:42
Nekem nagyon tetszik Katy uj dala, remelem hasonloan sikeres lesz, mint a korabbi dalai :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Visszatért Katy Perry! cikk képei
Katy Perry - Visszatért Katy Perry!Katy Perry - Visszatért Katy Perry!