Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rihanna hamarosan új lemezzel rukkol elő

Rihanna - Rihanna hamarosan új lemezzel rukkol elő

Mivel a tavaly ősszel megjelent 'Rated R' sötét, komor zenei világa nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, ezért a barbadosi énekeső máris új albumon kezdett el dolgozni.

Sean Garrett producer beszélt a Rap-Up.com-nak Rihanna új lemezéről: „Már folynak a munkálatok. Rihanna sok meglepetéssel fog szolgálni a rajongóknak. Az anyag, amit neki adtam nagyon, nagyon pozitív, hatalmas. Rohadtul jó! Fülbemászóak a dallamok... Arról szól, hogy bármilyen rossz dolog történt a múltban, lényeg, hogy most boldogan élj. Gigantikus anyag. Az új dalok jóval tempósabbak lesznek.” - nyilatkozta a neves producer.

Rihanna - Rihanna hamarosan új lemezzel rukkol elő

„Olyan dalokat írtam neki, amelyeket garantáltan hónapokig fognak játszani a rádiók, és a listák csúcsára fognak kerülni!” - fejezte be végül Garrett, aki többek között Ushernek és Beyoncénak is írt már dalt.

A Rap-Up TV-nek Rico Love producer nyilatkozott nemrég, aki szintén az énekesnő ötödik lemezén dolgozik nem mással, mint Timbalanddel.

„Néhány extra ütős dalt rögzítettünk. Az energia nagyon magas volt. Timbaland egy géniusz.” - mondta Rico, majd hozzátette: „A zene hangzásvilága, amit Timbalanddel megalkottunk, kegyetlen szexi, mindent elsöprő és agresszív.”

Jim Beanz producer tegnap nyilatkozott az MTV-nek, melyben bevallotta, hogy ő is dolgozik Rihanna következő lemezén.

„Az új albuma őrületesen jó lesz. Életem legjobb munkái közé sorolom. Timbalanddel lehengerlő, tempós dalokat hoztunk össze, egyértelműen mindenkit meglep majd, amin jelenleg is dolgozunk.”

Nem véletlen, hogy Rihanna tempós dalokat fog énekelni következő albumán. A 'Rated R' lassú, komor hangzásvilága nem jött be a közönségnek, a lemez messze nem lett olyan sikeres, mint a 2007-es 'Good Girl Gone Bad'. Eddig alig másfél millió példányt adtak el belőle, ami a GGGB közel 8 milliós eladásához képest nagy bukásnak számít. Ekkora különbséget pedig nem lehet még a hanghordozók iránti kereslet csökkenésével sem indokolni...

Luxi

2010. 05. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2010. 05. 14. 12:54
Ha a legjobb producerekkel dolgozik együtt, mindent a feneke alá raknak és agyonpromózzák a lemezt, sikeres lesz. Emiatt. Nem a hangja miatt. És nem is a kinézete miatt.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rihanna hamarosan új lemezzel rukkol elő cikk képei
Rihanna - Rihanna hamarosan új lemezzel rukkol előRihanna - Rihanna hamarosan új lemezzel rukkol elő