Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kimberly Wyatt: a Pussycat Dolls teljesen feloszlott

The Pussycat Dolls - Kimberly Wyatt: a Pussycat Dolls teljesen feloszlott

Kimberly Wyatt elárulta, a Pussycat Dolls teljesen feloszlott. Az énekesnő, aki három hónapja jelentette be, hogy kiszáll a bandából, megerősítette, hogy egyik jelenlegi tag sem fog visszatérni a PCD-be, a tagok tehát teljesen kicserélődnek.

Kimberly Wyatt - Candy

Nicole Scherzinger természetesen marad a csapatban. A DigitalSpy-nak nyilatkozva Kim beszélt a csapatban eltöltött időkről is: "Olyan helyzetben voltam, ahol képtelen voltam a kreativitásomat növelni, vagy emberileg fejlődni.

"A szituációnak meg kellett változnia, vagy nekem kellett megváltoztatnom. Amikor rájöttem, hogy itt semmi sem fog magától változni, akkor léptem. Meg kellett hoznom ezt a döntést magam miatt."

The Pussycat Dolls - Kimberly Wyatt: a Pussycat Dolls teljesen feloszlott

Arra a kérdésre, hogy a jelenlegi tagok közül kik folytatják a csapatban, annyit mondott: "Fogalmam sincs, bár amennyire én tudom, egyik sem..." - válaszolt.

"Mindenki továbblépett és a saját dolgára koncentrál. Ahogyan most én tudom, a csapat teljes mértékben feloszlott." - nyilatkozta.

Kimberly egyébként gőzerővel dolgozik saját lemezén, amiben nagy segítséget nyújt neki a londoni rapper, Aggro Santos is. Aggro eközben saját albumát is készíti, melyről az első kislemez, a 'Candy' Kimberly-vel közösen készült.

A dal a múlt héten jelent meg Angliában, s rögtön az 5. helyre érkezett meg az angol hivatalos kislemezlista TOP40-es mezőnyében.

Luxi

2010. 05. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2010. 05. 14. 13:40
Kíváncsi vagyok, hogy kik lesznek az új tagok...
Vendég 2010. 05. 29. 15:35
Megvannak az új tagok. Csúnyák.Nem szeretjük őket,az előző 5 tagnak a nyomába sem érhetnek!!!
lanti 2010. 05. 29. 16:07
A zenei ipart támadja a legnagyobb energiaital gyártó cég . Nem tudom hol a kapcsolat a zene és a taurinos-tuttifrutti között, de izgalmasan hangzik! Lényege, hogy fiatal feltörekvő együtteseket karolnak fel. Videó klipet csinálnak nekik,stb…. Azt hiszem én is elkezdek énekelni… http://apps.facebook.com/redbullmadeingarage/

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kimberly Wyatt: a Pussycat Dolls teljesen feloszlott cikk képei
The Pussycat Dolls - Kimberly Wyatt: a Pussycat Dolls teljesen feloszlottThe Pussycat Dolls - Kimberly Wyatt: a Pussycat Dolls teljesen feloszlott