Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga harci maszkban védi az erdőket

Lady GaGa - Lady Gaga harci maszkban védi az erdőket

Lady Gaga csatlakozott Sting-hez és Sir Elton John-hoz egy New York-i jótékonysági koncert erejéig, ahol is egy harci maszkban lépett fel hogy ezzel is felhívja a figyelmet az esőerdőkre.

elhagyja a koncertet!

Az énekesnő eléggé megdöbbentette a rajongókat, amikor a patináns Carnegie Hall-ban egy harci maszkban jelent meg. A rendezvényen a fellépők az esőerdők megmentéséért kampányoltak.

Lady Gaga egyébként először Sting-el együtt adta elő a ‘Stand By Me Together’ című számot, amelyet a hallgatóság igen nagy tetszésnyilvánítással fogadott. Majd a párocska az est folyamán csatlakozott a Sir Elton John, Dame Shirley Bassey és Debbie Harry által alkotott csapathoz, hogy közösen elénekeljék a ‘Don’t Stop Believin’’ című dalt. Lady Gaga és Sir Elton többször is együtt énekelt, hasonlóan a Springsteen és Dame Shirley előadók által alkotott pároshoz, akik szintén egy mikrofonon osztoztak.

Lady GaGa - Lady Gaga harci maszkban védi az erdőket

A koncerten a 21. évfordulóját ünnepelte az esőerdők védelme érdekében létrehozott alapítvány. A kezdeményezés ötletgazdái Sting, és felesége Trudie Styler voltak. A sztárok szeretnék megállítani az esőerdők sajnálatos, emberek általi pusztítását szerte a világon.

Lady Gaga-nak annyira fontos volt a fellépés, hogy kimondottan a mostani New York-i fellépés miatt szakította meg az európai turnéját.

-CsL-

2010. 05. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 05. 16. 10:48
a hüly.eség nem ismer határokat, hiába... sztár /nem/ figyelő. :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga harci maszkban védi az erdőket cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga harci maszkban védi az erdőketLady GaGa - Lady Gaga harci maszkban védi az erdőket