Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kelis: „Lady Gaga és Rihanna lenyúlta a stílusom!”

Kelis - Kelis: „Lady Gaga és Rihanna lenyúlta a stílusom!”

Kelis meglepő kijelentést tett a minap: az énekesnő teljesen meg van győződve arról, hogy Lady Gaga és Rihanna egy az egyben az ő stílusát másolta le.

Kelis hozzátette, hogy ez valószínűleg nem az ő hibájuk, sokkal inkább a stylistjuké.

Az énekesnő a Rap-Up-nak beszélt a hasonlóságokról: „Megpróbáltam nem észrevenni, de nem sikerült. Szembetűnő. Ők nagyon fiatalok még. Mit tudnak tenni? Régóta vagyok a zeneiparban, és ez az, amit a többi előadó tesz; egymástól vesszük az ötleteket és újrahasznosítjuk azokat.”

Kelis - Kelis: „Lady Gaga és Rihanna lenyúlta a stílusom!”

A „Milkshake” énekesnője folytatta: „Őszintén szólva nem hinném, hogy pont az ő ötletük lenne. Vannak olyan stylistok, akik olyan régóta vannak a szakmában, mint én, és azt mondják: „Hé, hasznosítsuk újra a dolgokat a fiatal előadókon!” Nem sértődök meg ezen. Semmit sem érzek ezzel kapcsolatban, hogy őszinte legyek. Készenlétben tart, továbblépésre késztet, szóval király. Nem rossz dologként tekintek rá. Úgy vélem, ez azt jelenti, hogy a helyes úton vagyok.”

Kelis 1999-ben jelentette meg első lemezét „Kaleidoscope” címmel, de az áttörést a 2003-mas „Tasty” hozta meg számára. 4 éve jelent meg a „Kelis Was Here”, ami csúnyán megbukott mindenütt, a kiadója, a Jive is kirúgta. Nemrég a Black Eyed Peasből ismert will.i.am felkarolta, s saját lemezcégéhez (will.i.am music) szerződtette le az énekesnőt. Kelis új albuma „Fleshtone” címmel május 17-én jelenik meg Angliában, július 6-án az Egyesült Államokban.

Luxi

2010. 05. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kelis: „Lady Gaga és Rihanna lenyúlta a stílusom!” cikk képei
Kelis - Kelis: „Lady Gaga és Rihanna lenyúlta a stílusom!”Kelis - Kelis: „Lady Gaga és Rihanna lenyúlta a stílusom!”