Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sting klasszikusra vált

Sting - Sting klasszikusra vált

Korábbi slágereit új köntösbe öltözteti Sting. A klasszikus hangzás fog dominálni legújabb lemezén, a 'Symphonicities'-en.

A The Police vezére szövetkezett a Steven Mercurio vezette Royal Philharmonic Concert Orchestrával, hogy közösen készítsék el a 'Symphonicities’-t -utalva az egykori Police dal és albumcímre, a Synchronicity-re.

Az újonnan hangszerelt és nagyzenekarra alkalmazott dalok közül az albumon megtalálható lesz többek között a Police-tól az 'Every Little Thing She Does Is Magic’, 'Roxanne’ és az énekes szóló lemezeiről jól ismert 'Englishman In New York’, az 'I Burn For You’, a 'Why Should I Cry For You’ vagy a 'She’s Too Good For Me’ is.

Sting - Sting klasszikusra vált

A lemez júliusban kerül a boltokba, amit Sting (eredeti nevén Gordon Matthew Sumner) egy turnéval promotál.

„Együtt dolgozni és koncertezni a Chicago Symphony Orchestrával és a Philadelphia Orchestrával pályafutásom egyik igazi csúcspontját jelenti. Nem tudom leplezni, mekkora örömmel várom a közelgő koncertkörutat. A zene színeinek új palettáját tárjuk a közönség elé. Hihetetlen érzés újra feltalálni azokat a dalokat, amelyek több mint három évtizeden keresztül előadásaim alappillérei voltak” –vallotta be az énekes.

A nagyzenekari turné július 2-án startol Vancouverben.

Zsó

2010. 05. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 10. 14. 17:49
Aki holnapig követi a British Council Twitter oldalát, megnyerhet egy jegyet a budapesti Sting koncertre! http://twitter.com/BritishCouncilH

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sting klasszikusra vált cikk képei
Sting - Sting klasszikusra váltSting - Sting klasszikusra vált