Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent a One Republic legújabb klipje

One Republic - Megjelent a One Republic legújabb klipje

A napokban elkészült a One Republic, Secrets című számának hivatalos zenei videója. Az új felvétel, az együttes legújabb kislemezeként fog megjelenni a közeljövőben.

Secrets

Vitathatatlan hogy a One Republic eddigi legnagyobb sikere, a máig nagy népszerűségnek örvendő Apologize című dal, amely Timbaland közreműködésével készült. De talán az együttes két legújabb kislemezdala felveheti a versenyt az említett felvétellel.

A coloradói banda második stúdióalbuma a múlt év novemberében jelenhetett meg Waking Up címen. Októberben pedig, All The Right Moves címmel adták ki az albumhoz társuló első kislemezt. A második kislemezre viszont még várni kell.

One Republic - Megjelent a One Republic legújabb klipje

A Secrets című dal a közeljövőben fog megjelenni. Érdekesség, hogy Németországban és Ausztriában már tavaly szeptemberben megjelenhetett a dal, az album első kislemezeként. Mégpedig azért, mert egy bizonyos Zweiohrküken című német film, hivatalos zenei albumán is helyet kapott a dal.

A jelek szerint, a Secrets a tengerentúlon és Európában is sikeres lehet. A német és osztrák slágerlistákon mindenesetre jól szerepelt. Népszerűségét az is jelzi, hogy a német mozifilmen kívül, már több híres és közkedvelt sorozatban is felcsendültetett a dal. Többek között a Secrets volt a Lost hatodik évadját reklámozó promovideó zenéje. Valamint a Gossip Girl című sorozat egyik részében is felfigyelhettünk az új dallamokra.

A zenei videó premierje május 17-én volt. Korábban viszont már két klip is közkinccsé vált, amelyek közül az első, a már említett mozifilmhez készült, a második pedig a Lost utolsó évadjának promojához. A hivatalos klip jelzőt, mégis a legújabb videó nyerte el.

engyus

2010. 05. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megjelent a One Republic legújabb klipje cikk képei
One Republic - Megjelent a One Republic legújabb klipjeOne Republic - Megjelent a One Republic legújabb klipje