Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga új klipjében félmeztelen pasik szerepelnek

Lady GaGa - Lady Gaga új klipjében félmeztelen pasik szerepelnek

Lady Gaga egy újabb lépéssel közelített a Beatles felé, immár nem csak népszerűség tekintetében. Legújabb klipjében ugyanis egy csapat félmeztelen férfi között látható, akik mind Beatles tagokra jellemző hajvágással nyomulnak rá.

Alejandro Music Video 2

A népszerű divatfotós Steven Klein rendezte a klipet, a tíz perces mini-mozinak is beillő 'Telephone'-al ellentétben amelyet még Jonas Akerlund jegyzett. Akerlund nem kispályás rendző, dolgozott már a Roxette-nek, ezen kívül ő hozta tető alá Madonna 'Ray of Light' opuszát, de Metallica, Christina Aguilera, U2, Blink-182, és P!nk klippeket is láthattunk már a mestertől.

Ehhez képest Steven – az új videó rendezője - még nem akkora név, sőt: kimondottan kezdő ezen a téren. De persze mint fotós, már igazán öreg rókának számít: fényképezte már Madonnát, Brad Pitt-et, és az anarchistába hajló pop ikont, Britney Spears-t is. No és persze sok, a Hollywood-i dicsfényben sütkérező más hírességet is, aki elé állt, vagy nem ugrott el elég gyorsan.

Lady GaGa - Lady Gaga új klipjében félmeztelen pasik szerepelnek

Gaga az 'Alejandro' címet viselő új videója kapcsán (amelyből még csak pár képkocka szivárgott ki) elmondta:

“Steven nagyon jó barátom, szeretem őt, és nagyon nagyra tartom. Irtózatosan feldobott hogy együtt dolgoztunk – így az ő lencséin át tudtam megmutatni az én kis zenei történetemet.”

Jó tudni hogy az 'Alejandro' Gaga kedvenc száma, ezért nem véletlenül ezt a dalt választotta ki az énekesnő a több milliós eladással büszkélkedő 'The Fame Monster' albumról.

Gaga most ha lehet még több energiát rakott bele a klipbe - ami érthető, hiszen a kedvenc daláról beszélünk! A videó premierje még bizonytalan, de reméljük nem kell rá sokáig várnotok rá.

-CsL-

2010. 05. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga új klipjében félmeztelen pasik szerepelnek cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga új klipjében félmeztelen pasik szerepelnekLady GaGa - Lady Gaga új klipjében félmeztelen pasik szerepelnek