Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mick Jagger: Nem tűröm a drogokat a színpadon – és máshol sem.

Rolling Stones - Mick Jagger: Nem tűröm a drogokat a színpadon – és máshol sem.

Sir Mick Jagger bejelentette, hogy soha többé nem használ drogokat, sem a színpadon, sem azon kívül. Úgy érzi, így tudja teljesen az ellenőrzése alatt tartani a dolgokat.

Jumping Jack Flash, Rio (Live)

Egy Larry King riportban a Rolling Stones legenda Jagger bevallotta, hogy amikor még hülye fiatal volt, sajnos sokszor volt drogok hatása alatt, de ez már csak a múlt. Ha most lenne fiatal, nem ismételné meg ezt a hibáját, és amit most biztosan ki tud jelenteni erről, az nem más mint hogy senkinek nem ajánlja a drogok használatát.

"Mindenképpen azt gondolom, hogy sokkal jobb ha valaki nem használ drogokat. Ráadásul nem iszik, és nem csinál ehhez hasonló baromságokat” - okította az ifjúságot és a világ népét a 66 éves rock sztár, és a 'Gördülő Sziklák' egyik darabja.

Rolling Stones - Mick Jagger: Nem tűröm a drogokat a színpadon – és máshol sem.

“Nem azt mondom hogy soha nem használtam ezeket, mert sajnos előfordult. De nem kellet sok idő, hogy rájöjjek arra hogy ez egy rossz dolog. Tudod, sok ember szemében a drogozás pihenőidőben egy magánügy. Persze attól még az is értelmetlen, és rossz. De drogozni a színpadon, amikor emberek előtt lépsz fel, nos az még egy ettől is sokkal rosszabb ötlet.”

"Nem másról van szó, mint hogy mennyire tudod irányítani önmagad. És amikor a színpadon vagy, szeretnéd azt érezni hogy nagyon is te irányítasz. Ez nem az a hely, ahol szeretnéd elveszíteni a kontrollt.”

A 66 éves rocklegenda szavait lehet hogy érdemes lenne komolyan belevésni mindenkinek az agyába. Nem csak abból az apropóból, mert a Rolling Stones ismét a csúcson van (az 'Exile On Main Street' 1972-es albumuk újra kiadása a héten is eladási csúcsokat döntöget a szigetországban) de azért is mert nem mond túl nagy hülyeséget.

-CsL-

2010. 05. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mick Jagger: Nem tűröm a drogokat a színpadon – és máshol sem. cikk képei
Rolling Stones - Mick Jagger: Nem tűröm a drogokat a színpadon – és máshol sem.Rolling Stones - Mick Jagger: Nem tűröm a drogokat a színpadon – és máshol sem.