Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ashanti londoni partija

No Doubt - Ashanti londoni partija

A Def Jam lemezkiadó nagyszabású partit tart Londonban annak apropóján, hogy az Egyesült Királyságban is megjelenik Ashanti albuma. A Murder Inc. (Ja Rule cége) új felfedezettje a brit sikerlistákon is hasonló helyezéseket szeretne elérni, mint Amerikában. A tengerentúlon az album a slágerlisták csúcsára ért, valamint Ashanti több kislemeze is előkelő helyen végzett. Ashanti debütáló kislemeze (Foolish) július 8-án jelenik meg a briteknél.

A lemezbemutató party-n jelen lesznek a Def Jam legnagyobbjai, így Lyor Cohen és Russell Simmons is. A páros legnagyobb fogása kétségkívül Mariah Carey volt, akit sikerült leigazolni a label-hez. Az amerikai díva a hírek szerint fellép a rendezvényen. Mellette természetesen a főszereplő Ashanti lesz, akinek besegít majd Ja Rule és Fat Joe is.

Ashanti a zene mellett más távlatokban is gondolkodik. Másik hivatásának a költészetet választotta. A rajongók hamarosan költi oldaláról ism egismerhetik az énekesnőt, hiszen kötete az ősszel a könyvesboltokba kerül 'Foolish/Unfoolish: Reflections Of Love' címmel.

2002. 06. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 09. 12. 0:00
szerintem nagyon dögös csaj , és jo hangja van!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ashanti londoni partija cikk képei
No Doubt - Ashanti londoni partija