Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rihanna: Rockstar 101 klippremier

Rihanna - Rihanna: Rockstar 101 klippremier

Rihanna legújabb klipje a Rockstar 101 című felvételhez készült. Ellentétben a legutóbb megjelent Rude Boy változatos színvilágú klipjével, a ma debütáló zenei videót a sötét árnyalatok uralják.

Rockstar 101

Rihanna mostanság nagy erőbedobással készíti klipjeit. A közelmúltban készült el a Rude Boy című dal zenei videója, ami után szinte máris munkához látott, hogy ismét remek kisfilmekkel lepje meg rajongóit.

Eredetileg úgy volt, hogy Te Amo című dalához készül el a soron következő videó. Azonban a fiatal barbadosi énekesnő nyilatkozata nagy örömet szerzett a rajongóknak. Hivatalossá vált, hogy a Rockstar 101 és a Te Amo klipjét szinte egyszerre forgatja az énekesnő, így rövid időn belül két új zenei videó is napvilágot lát majd.

Rihanna - Rihanna: Rockstar 101 klippremier

Végül úgy alakult, hogy elsőként a Rated R című album negyedik kislemeze, a Rockstar 101 c. felvétel hivatalos klipje debütálhatott. A dalban közreműködik a Guns N’ Roses híres gitárosa, Slash. Ezen kívül a klipben feltűnik még a Blink-182 dobosa, Travis Baker is.

A dal egyébként először az amerikai tehetségkutató, az American Idol színpadán volt hallható áprilisban. A hivatalos kislemez kiadása pedig június 1-re várható.

engyus

2010. 05. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rihanna: Rockstar 101 klippremier cikk képei
Rihanna - Rihanna: Rockstar 101 klippremierRihanna - Rihanna: Rockstar 101 klippremier