Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az Underworld visszatér

Underworld - Az Underworld visszatér

Az elektronikus zene úttörője, az Underworld új albumal jelentkezik. A duó szeptember 23-án jelenteti meg új albumát "A Hundred Days Off" címmel. A nagylemez előfutáraként szeptember 2-án kerül a boltokba az első single, a "Two Months Off". Ez lesz az együttes első olyan albuma, amely DJ Darren Emerson nélkül készült. Darren, aki kilépett a csapatból, jelenleg szólóalbumán dolgozik, amely várhatóan még az idén elkészül.

Rick Smith így nyilatkozott:"A nagy különbség amely ezt a lemezt elválasztja a többitől az, hogy még többet sikerült együtt dolgoznunk Karl Hyde-dal (az együttes másik tagja) és Steve Hall-al (együttműködő). Ez egy teljesen más album lett. Hihetetlen, hogy hány féle stílust ötvöztünk a világzenétől a bennszülött törzsek csodálatos himnuszaiig. Ez nagyon feldobott, nagyszerű munka volt."

Az album 10 dala a hírek szerint már kevésbé követi azt a sötét vonalat, ami a korábbi Underworld munkákra jellemző volt. Brazil himnuszok, esküvői harangok, szimfónikus techno, sőt a folk és a blues jegyei is fellelhetők a lemezen. A fiúk legutóbbi stúdióalbuma 1998-ban jelent meg "Beaucoup Fish" címmel.

Az Underworld több nyári fesztiválon is fellép majd, többek között augusztus 9-én Prágában, augusztus 24-én Liverpoolban és augusztus 31-én Dublinban.

Az 'A Hundred Days Off' című album dallistája:
1. Mo Move
2. Two Months Off
3. Twist
4. Sola Sistim
5. Little Speaker
6. Trim
7. EssGee
8. Dinosaur Adventure 3D
9. Ballet Lane
10. Luetin

2002. 06. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 16. 0:00
A cikről semmi. De az megmondhatná valaki hogy hol lehet letölteni a borns slepy (nem biztos, hogy jól irtam le a nevét) című számot.
Vendég 2005. 01. 24. 22:41
Sziasztok! Meg mondhatná vki mi az underworld hivatalos honlapja! pepe-@freemail.hu Köszi: /p/

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az Underworld visszatér cikk képei
Underworld - Az Underworld visszatér