Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney Spears eldöntötte: lefagyasztja magát!

Britney Spears - Britney Spears eldöntötte: lefagyasztja magát!

A 'Break the Ice’ (megtörni a jeget) című számmal is rendelkező Britney most komolyan eldöntötte, hogy a halála után nem szeretne elporladni. Ezért aztán cryogenic technikával folyékony nitrogénbe fogják mártani Britney-t

3 (rendezői változat)

Britney egyik (meg nem nevezett) barátja szerint:

'Britney mindig is érdeklődött az új kutatások iránt, és ez most a tényleg legújabb téma nála. Akkor kezdődött az egész felbuzdulása, amikor meghallotta hogy Walt Disney-t is lefagyasztották már. Ő sem szeretne kimaradni a jóból. Reméli hogy később majd felélesztik”

A dolog lényege az, hogy Britney-t berakják egy tartályba, és a testét feltöltik majd fagyállóval, majd lehűtik -130 fokra.

Britney Spears - Britney Spears eldöntötte: lefagyasztja magát!

'Úgy látom eléggé utánanézett a dolgoknak, és az a véleménye hogy ez egy nagyon jó dolog.'

A 28 éves énekesnő az egész anyák napját azzal töltötte, hogy Disneyland-ben a hibernálás után nyomozgatott az interneten. Azt gondolja, hogy ez egy jó befektetés lenne a jövője miatt. Lehet hogy az is közrejátszik a döntésében hogy az apja (Jamie Spears) elég erősen próbálja irányítani az életét, és lehet hogy ez a hibernálás, és újraélesztés jelenti Britney-nek a megoldást. Főleg ha csak kétszáz év múlva élesztik újra. Bár kérdés 2210 körül mit fognak szólni az énekesnő dalaihoz. Lehet hogy úgy fognak rá tekinteni mint mi Beethoven-re?

Egy bennfentes így nyilatkozott a Sun-nak:

'Az apja elég boldog most hogy Britney ilyen érdeklődő lett. És ha most erre akarja költeni a pénzét, az teljesen rendben van. De maximum 350 000 dollárt adunk neki rá (kb. 78 Millió forint). Egyébként lehet hogy ettől sokkal drágább lesz az egész móka, és talán így meggondolja majd magát.'

Britney gondolkodik egy olyan eljáráson is, amelynek segítségével a csontjaiból gyémántot tudnak gyártani. De sajnos ez a dolog ellentétes a lefagyasztásával és a jövőben való újraélesztésével, ezért majd el kell döntenie, melyiket is választja valójában, mert a kettő nem igazán megy egyszerre.

Érdekesség, hogy Britney a legújabb értesülések szerint (ellentétben a Sun állításaival) tagadja hogy lefagyasztaná magát, sőt a hivatalos oldalán nemrég még külön bejegyzést is szentelt a témának, ami szerinte az egyik legnagyobb baromság amit valaha olvasott magáról.

-CsL-

2010. 05. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britney Spears eldöntötte: lefagyasztja magát! cikk képei
Britney Spears - Britney Spears eldöntötte: lefagyasztja magát!Britney Spears - Britney Spears eldöntötte: lefagyasztja magát!