Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Még mindig Bon Bon

Bon Bon - Még mindig Bon Bon

15 éve alakult meg Magyarország egyik legismertebb zenekara, akik számtalan slágerrel a hátuk mögött most újra itt vannak! A Bon-Bon tagjai ismét egy bulizós, fülbemászó lemezzel jelentkeznek, a Mindig úton pörgős dalai között ugyanolyan slágergyanús szerzeményeket találunk, mint azt korábban megszokhattuk a párostól.

Legyen a mi napunk

Természetesen a formáció nem ragad le a múltnál, ami észrevehető a dalaikon is, új szerzeményeik kellemes meglepetéssel szolgálhatnak mindenki számára, Legyen a mi napunk c. számuk pedig már most kedvelt darabja több hazai radió kínálatának, és koncertjeiken is töretlen érdeklődés tapasztalható.

Külön ínyencség, hogy a frontember lánya, Bogi is vokálozik az albumon, melyről Péter a következőket mondta el: „Bogi nagyon jól énekel, és ezt rajtam kívül még jó néhányan így gondolják. Kétéves kora óta egyértelmű, hogy szereti a zenét, jelenleg épp fuvolázni tanul, emellett színiiskolába jár, szavaló- és mesemondó versenyeken indul, és profi módon táncol. Viccesen azt szoktam mondani, hogy már most is alkalmas lenne tinisztárnak, amitől, rögtön hozzáteszem, hideglelést kapnék.”

2010. 05. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Még mindig Bon Bon cikk képei
Bon Bon - Még mindig Bon Bon