Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Neoton Família VIVA Comet díja

Comet díjkiosztó gála - A Neoton Família VIVA Comet díja

2010. június 17-én kerül megrendezésre a VIVA Comet díjátadó gála, ahol idén ötödik alkalommal hirdet győztest a csatorna a „Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet” kategóriában. A VIVA szakmai zsűrije idén a Neoton Famíliának ítélte oda az elismerést.

A Neoton Família 1968-ban aratta első komoly sikereit: ekkor ugyanis – még Neoton néven – Ők nyerték az Országos Ki mit tud?-ot. Ugyanebben az évben jelent meg „Kell, hogy várj” című legendás slágerük, mely a mai napig is gyakran csendül fel a rádiókban, vagy szórakozóhelyeken. Pásztor László együttese külföldön is komoly sikereket aratott: tizenöt országban koncerteztek, így pédául 1981-ben 42 állomásból álló turnét adtak Japánban, és volt olyan lemezük, ami az egykori NSZK-ban, Spanyolországban, Dániában, Brazíliában, Mexikóban, Japánban és Dél-Koreában is megjelent.

Az idei győzelmet különleges meglepetéssel ünnepelte az zenekar és a VIVA TV: a Neoton relikviáikból egyedülálló kiállítást szerveztek, az érdeklődők egy napon keresztül láthatták a különleges lemezekből, fellépő ruhákból, hangszerekből és egyéb emlékekből megalkotott tárlatot a VIVA Comet helyszínéül is szolgáló SYMA csarnokban.

A június 17-i díjátadón újra felcsendülnek majd az együttes legnagyobb slágerei: a Neoton Família dalait Tóth Gabi, Noémi Virág, Puskás Peti, és Mark éneklik el új köntösben, különleges meglepetésekkel.

2010. 05. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Neoton Família VIVA Comet díja cikk képei
Comet díjkiosztó gála - A Neoton Família VIVA Comet díjaComet díjkiosztó gála - A Neoton Família VIVA Comet díja