Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Paul Potts meghódítja a magyar nőket?

Paul Potts - Paul Potts meghódítja a magyar nőket?

Könnyen lehet, főleg ha ismert komoly-és könnyűzenei dalokat ad elő. Korábban már beszámoltunk, hogy a világsztár a Sportarénában lép fel. Potts mellett Vajda Júlia és a Failoni Kamarazenekar is közreműködik. Remek estére készülhetünk.

A délutáni sajtótájékoztatón a világsztár elmondta, hogy bármerre megy rajongók hada kíséri, az emberek imádják. A június 2-i koncerten erről meg is győződhetünk, és a tervek szerint a legendás Memory c. világsláger is elhangzik. A mostani rendezvény azért is különleges, mert Potts több európai állomásos koncertturnét tervezett végül egyedül Budapesten lép fel a régióban. A könnyű-és komolyzenei slágerözönről még Vajda Júlia és Failoni Kamarazenekar is gondoskodik.

Paul Potts - Paul Potts meghódítja a magyar nőket?

A délutáni sajtótájékoztatón Potts feleségét arról faggattuk, hogy mit szólt mikor férje világhírű lett, a hölgy elmondta, hogy napokig szóhoz sem jutott a döbbenettől. Egyébként Potts és neje is hétköznapi ember módjára viselkedett – lásd képeinket!
Fotó: Dudás Ernő

2010. 06. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Paul Potts meghódítja a magyar nőket? cikk képei
Paul Potts - Paul Potts meghódítja a magyar nőket?Paul Potts - Paul Potts meghódítja a magyar nőket?Paul Potts - Paul Potts meghódítja a magyar nőket?