Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eric Burdon és az Animals a Stargardenben

Eric Burdon & The Animals - Eric Burdon és az Animals a Stargardenben

A Stargarden első napi fellépői közül a rangidős Eric Burdon és az Animals már 1964-ben világhírnévre tett szert. Utalással a feledhetetlen időkre stílusosan a When I Was Young című számmal nyitották a koncertet.

Boom Boom

A nagyszínpad harmadik fellépője már szép számú közönséget vonzott a Puskás Stadion Szoborparkjába. A szervezők által tudatosan megcélzott tejfölös szájúnak már nevezhető rajongók munkanap lévén erre a koncertre kezdték igazából megtölteni a helyszínt.

Az Eric Burdont kísérő Animals tagjai a hatvanas évek óta sokszor cserélődtek de az elmondható, hogy a legendás énekes mindig penge zenészekkel vette körül magát.

Eric Burdon & The Animals - Eric Burdon és az Animals a Stargardenben

A régi számok most frissen szóltak, a megszámlálhatatlan sláger közül a Don’t Let Me Be Missunderstood, We Gotta Get Out This Place és Boom Boom mellett természetesen a klasszikus házibulik elmaradhatatlan száma a House of Rising Sun aratta a legnagyobb sikert.

A zenekar jókedvűen, energikusan játszott, Eric Burdon sokadik magyarországi látogatásán is örömet tudott okozni rajongóinak. Reméljük, hogy a jövőben is fogunk még vele idehaza találkozni.

hali

2010. 06. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Eric Burdon és az Animals a Stargardenben cikk képei
Eric Burdon & The Animals - Eric Burdon és az Animals a StargardenbenEric Burdon & The Animals - Eric Burdon és az Animals a Stargardenben