Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kapcsolat koncert Megasztárokkal

Kapcsolat Koncert - Kapcsolat koncert Megasztárokkal

Megasztárokkal kezdődik a június 26-ai T-Mobile Kapcsolat koncert, amelynek idei világsztárja Rod Stewart lesz. Ha az időjárás is kegyes lesz, akkor egy fantasztikus zenei kavalkád várható.

Az angol világsztár előtt népszerű Megasztárok, Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi, Gáspár Laci, Király Viktor és Oláh Ibolya többek között a korábbi 13 Kapcsolat koncert sikerdalait idézik fel. Európa egyik legnagyobb zenei rendezvénye a korábbi évekhez hasonlóan a névadó T-Mobile-nak és támogatóknak köszönhetően idén is ingyenes lesz.

A T-Mobile Kapcsolat koncertre a korábbi évekhez hasonlóan az ország számos pontjáról és a határokon túlról is érkeznek majd a színvonalas kikapcsolódást kedvelő zenerajongók. Közülük 300 arany vagy platina szintű T-Home és T-Mobile előfizető másodmagával a Kapcsolat Program keretében különleges lehetőségként VIP-vendégként élvezheti majd a koncertet.

A koncert szervezői és támogatói a szórakozáson túl a hasznos kezdeményezéseket is igyekeznek felkarolni, helyet adva pl. a véradást szervező Magyar Vöröskeresztnek és az országos Vérellátó Szolgálatnak is. A segíteni szándékozók a helyszínen 14-19 óráig 2 helyszínen adhatnak vért.

2010. 06. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 06. 08. 18:21
ez már a 2. tétel? bocs, nem voltam itt bent. ;-P különben is: több nap van mint kedd! :-P ez a rekedtes hangú ipse is a "Bé" kedvence ám - állítólag. :)
Vendég 2010. 06. 08. 18:22
ja, az iWiW meg órák óta(?) nem érhető el! :-/
Vendég 2010. 06. 08. 18:25
és: jöhet a kánikula! 12 centis nikecellt rakattam fel pár hete a külső homlokzati falakra mindenütt. itt bent most is 21 fok van! :))) ;-P
Vendég 2010. 06. 08. 18:27
ez ott jön be csak?? http://www.hirszerzo.hu/cikk.terhes_es_ferjhez_megy_alicia_keys.152738.html Fú, de erotikus száma megy... ;-o ;-) ;-*
Baba 2015. 07. 17. 10:05
..

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Kapcsolat koncert Megasztárokkal cikk képei
Kapcsolat Koncert - Kapcsolat koncert Megasztárokkal