Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Debreczeni Zita a 10. VIVA Comet vörös szőnyegének háziasszonya

Comet díjkiosztó gála - Debreczeni Zita a 10. VIVA Comet vörös szőnyegének háziasszonya

Igazán nívós eseménnyé nőtte ki magát a VIVA Comet díjátadó, amelyen idén, az ünnepi alkalomhoz méltóan, a vörös szőnyeges bevonulást is közvetíti a csatorna. Debreczeni Zita fogadja majd az érkező Comet jelölteket, míg a díjátadó utáni After Party-n Cozombolis kapja mikrofonvégre a bulizó sztárokat.

Meglehetősen különlegesnek ígérkezik a június 17-i VIVA Comet díjátadó, már csak azért is, mert hazánk legrangosabb zenei eseménye idén ünnepli tizedik születésnapját. A jeles alkalomból Debreczeni Zita és Cozombolis is csatlakozik a díjátadó három műsorvezetőjéhez, Adához, Benhez és Zolához.

A csinos modell-műsorvezető a vörös szőnyegen fogadja majd az izgatott jelölteket. Cozombolist szintén izgalmas feladat várja a jubileimi VIVA Cometen, ahol ezúttal „munkahelyi kötelességeként” csinálhatja azt, amit igazán szeret: belevetheti magát az éjszakába. A díjátadót követő After Party legendás esemény, rengeteg ismert személyiség szórakozik önfeledten hajnalig, és természetesen felbukkannak a büszke újdonsült Comet gömb tulajdonosok is. Kozi feladata lesz az, hogy a VIVA kamerája előtt szóra bírja őket.

A 10. VIVA Comet gála június 17-én lesz a SYMA csarnokban, ahol az este folyamán kiderül, ki bizonyult a közönség szerint idén a magyar könnyűzenei élet legjobbjának, ki viheti haza a zöld-narancssárga gömböt.

2010. 06. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 02. 08. 15:06
Gratula!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Debreczeni Zita a 10. VIVA Comet vörös szőnyegének háziasszonya cikk képei
Comet díjkiosztó gála - Debreczeni Zita a 10. VIVA Comet vörös szőnyegének háziasszonya