Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Omega koncert a Stargarden Fesztiválon

Omega - Omega koncert a Stargarden Fesztiválon

A beat hőskorának hazai nagy kedvence, a hetvenes évektől komoly nemzetközi sikereket is elérő Omega fergeteges koncerttel örvendeztette meg a Legendák Fesztiváljára kilátogató régi rajongóit és azok nem kevésbé lelkes leszármazottait.

koncert

Bár az Omega korábban nem vett részt hazai fesztiválokon, most a Stargarden kedvéért kivételt tettek. Döntésük helyesnek bizonyult, hiszen a fesztiválra kilátogatók közül sokan kimondottan az ő kedvükért váltottak belépőjegyet.

Programjuk elsősorban a hetvenes évek második felében írt legnépszerűbb számaikra épült, melyeket a nagyérdemű lelkesen énekelt végig velük a Nyári éjek asszonyától a Nem tudom a neveden át a Lénáig.

Omega - Omega koncert a Stargarden Fesztiválon

A hetvenes években komoly progresszív zenekar címet kivívó Omega a tegnapi koncerten is ezeket az időket idézte elsősorban billentyűs improvizációival.

A „boldog” hatvanas évekre mindössze a ráadásban kötelező feladatként eljátszott Gyöngyhajú lány utalt, de a koncert így is teljes egészet alkotott, az eljátszott millió emléket ébresztő sláger mellet senkinek nem támadhatott hiányérzete.

Aki elmulasztotta a tegnapi Omega koncertet, az se búsuljon, mivel hamarosan bepótolhatja június 30-án, a Magyar Rocklegendák Napján a soproni Volt Fesztiválon.

hali

2010. 06. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Omega koncert a Stargarden Fesztiválon cikk képei
Omega - Omega koncert a Stargarden FesztiválonOmega - Omega koncert a Stargarden Fesztiválon