Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra dübörgött a banda! Skorpió koncert a Stadionkertben.

Skorpió - Újra dübörgött a banda! Skorpió koncert a Stadionkertben.

A Stargarden második napjának nagyszínpados hazai zenekara a Skorpió a Szevasz haverral kezdett, majd egy órán keresztül nyomta a mindenki által ismert és szeretett slágereket.

koncert

Frenreisz Károly a régi társak közül Németh Gábort, Szűcs Antal Gábort, Pálvölgyi Gézát és Tátrai Tibort jelölte a Stargardenben fellépő Skorpió keretébe, így gyakorlatilag valamennyi felállás képviseltette magát.

A Skorpió a hetvenes években jó zenével, jó szövegekkel ontotta magából a vagány slágereket. Az egyetlen kakukktojás a Dédapám című szám volt, amely a mai napig a legnagyobb közönség kedvencnek számít, - nem volt ez másképp tegnap sem - népszerűségben talán Bergendyék Iskolatáskája vetekedhet egyedül vele.

Skorpió - Újra dübörgött a banda! Skorpió koncert a Stadionkertben.

Sokan a Skorpió koncertjére vártak a legjobban, és biztosan nem csalódtak, hiszen volt minden, a Rongylábkirály, Vezess át az éjszakán, Folyóparton ülve és persze az elmaradhatatlan Azt beszéli már az egész város.

Érezni lehetett, hogy Frenreisz Károly és csapata ma is ugyanúgy szeret zenélni mint annak idején, jól érzik magukat a színpadon, örömet akarnak okozni a közönségnek és önmaguknak is és ez a tegnapi napon sikerült is nekik.

hali

2010. 06. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra dübörgött a banda! Skorpió koncert a Stadionkertben. cikk képei
Skorpió - Újra dübörgött a banda! Skorpió koncert a Stadionkertben.Skorpió - Újra dübörgött a banda! Skorpió koncert a Stadionkertben.