Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminem szembenéz démonaival

Eminem - Eminem szembenéz démonaival

Új albumának első dalában, és az ahhoz készült videóklipben, a rapper magára irányítja a nagyító lencséket, végleg leszámol drog problémáival, bizonyítva, hogy új szakasz kezdődött életében.

Not Afraid

A ’Not Afraid’, az első kislemez Eminem, Recovery címet viselő, soron következő albumáról, amely június végén jelenik meg. A dal és a videó is elüt az eddigi lemezfelvezetőktől, mivel a rapper senkit nem gúnyol vagy parodizál ki benne. Ha be is szól valakinek, azt csak saját magának teszi, kikacsintva a rajongókra, hogy hát igen, az előző album, a Relapse, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Eminem - Eminem szembenéz démonaival

„Mikor a Relapse megjelent természetesen elégedett voltam az eredménnyel, különben sosem adtam volna ki. Vicces és sokkoló volt, pont úgy, ahogy az előzőek. Valamiért azonban ezek a dalok nem működtek. Meg kellett fejtenem az okát, hogy ez miért történt” - nyilatkozta Eminem, új kislemezének népszerűsítése során.

A ’Not Afraid’ videóklipjének első másodperceiben, a rapper egy felhőkarcoló tetején álldogál, ugrásra készen, ami a ’The way I am’ klipjének utóérzését is kelthetné bennünk, de a zuhanás most elmarad, inkább „Mátrix-szerű repülés következik”.
Majd Eminem, New Jersey és Detroit utcáin bolyong, rímeket szőve jövőjéről, elmerengve múltján, amelynek eltorzított emlékképei tükrökből vetítődnek vissza rá.

A videót Rich Lee rendezte, és egy kameó erejéig feltűnik benne a Royce da 5’9 művésznévre hallgató detroiti rapper is.

A videóklip premierjének a napján Eminem vendég volt a Jonathan Ross show-ban, ahol elárulta, hogy kik inspirálták abban, hogy a zenélést válassza.
„Mikor először láttam LL Cool J-t, tudtam, hogy én is rappelni akarok, de az egész lehetetlennek tűnt addig, amíg a Beastie Boys fel nem tűnt a színen, hogy kikövezze az utat számomra.”

Eminem, a Recovery album szövegeivel, a megszokottól, teljesen új irányba mozdul el. Néhány dalban még megtalálható a fanyar humor, így a ’Won’t back Down’-ban is, amelyben Pink vállalta a közreműködést, de a legtöbb szöveg az élet sötét, komor oldaláról szól.

Az album a legtöbb országban június 18-án jelenik meg, két nappal az angliai és három nappal az amerikai megjelenés előtt.

Zsuzsi

2010. 06. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 06. 12. 0:32
JÓ lett az album: http://downloadkiwi.blogspot.com/2010/06/eminem-recovery-2010.html --- B.boy
Vendég 2010. 08. 02. 12:55
legjobb rapperek eminem 2pac the game jay z children of distance riddler
Vendég 2010. 08. 02. 12:57
szerintetetek
Vendég 2010. 08. 03. 17:29
válaszoljá punci
Vendég 2010. 08. 03. 17:37
twista deniz is jó és dmxis jó vóna ha nem kinozna állatokat remélem sokat fog ülni a sitten

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Eminem szembenéz démonaival cikk képei
Eminem - Eminem szembenéz démonaivalEminem - Eminem szembenéz démonaival