Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga újra támad

Lady GaGa - Lady Gaga újra támad

Megérkezett Lady Gaga legújabb klipje. Az Alejandro című dalhoz készült zenei videót, ismételten nagy várakozásokat követve mutatták be tegnap.

Alejandro

Napjaink talán leghíresebb és legnépszerűbb előadója ismét sokkolta a zenei világot. A legutóbb megjelentetett Telephone című dal hosszú és meglepő zenei videója után, Gaga ismételten egy sokkoló és rövidnek egyáltalán nem nevezhető klipet mutatott be.

Az Alejandro című felvétel kisfilmjére nem kellett annyit várni, mint a legutóbbi klipre. Az énekesnő nagyjából tartotta magát az ígért dátumhoz, így a tegnapi nap folyamán végre megtekinthetővé vált a vadiúj videó.

Lady GaGa - Lady Gaga újra támad

Már-már megszokottá válik, hogy Lady Gaga videóklipjei az átlagosnál hosszabbra sikerülnek. Ez az Alejandro esetében is igaz, hiszen közel kilenc perc hosszúságú a kisfilm, melynek az eleje ismételten egyfajta hatáskeltésként funkcionál.

A komor hangulatú klipet Steven Klein rendezte. Azt hiszem a rendező és mi sem tudjuk meg igazán, miről is szól a kisfilm. Talán még maga Lady Gaga sem tudja! Az azonban elmondható, hogy egy meglepő és sokkoló videóval állunk szemben. A katonák, a temetés, a véres szív, és az énekesnő tánca, megjelenése mind-mind olyan jellegzetességek, amelyek igazán egyénivé teszik a klipet.

Az Alejandro c. dal egyébként Lady Gaga második albumán, a The Fame Monster című lemezen található meg. Valamint az album harmadik kislemezeként, április 20-án került a lemezboltokba. Eddig a toplistákon is magabiztosan szerepelt.

engyus

2010. 06. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 06. 15. 18:34
scheiß' music - scheiß' mädchen... :-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga újra támad cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga újra támadLady GaGa - Lady Gaga újra támad