Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nyolcszoros túljelentkezés a RATM koncertre

Rage Against The Machine - Nyolcszoros túljelentkezés a RATM koncertre

A Rage Against The Machine koncert bejáratát majdnem lepusztították a rajongók, ugyanis a kultuszzenekar koncertjére annyian kíváncsiak voltak, hogy ennek az igénynek a kielégítése fizikailag teljesíthetetlen volt a szervezők számára.

Finsbury Park

Elég jó képet adott a legutóbbi Rage Against The Machine koncert a banda jelenlegi népszerűségéről, hogy a Finsbury Park-ban rendezett bulijukra minden oldalról óriási tömeg szeretett volna benyomulni - annak ellenére hogy a koncert már eleve teltházas volt.

Rengeteg, rajongók által feltöltött videó jelent meg a Youtube videómegosztó oldalon az utóbbi órákban, ahol látható az, hogyan is próbálnak meg az emberek bejutni a banda koncertjére. Az első hullámban az elektromos generátoron és az elsősegélynyújtó bódén másznak át, a következő hullám pedig egyszerűen benyomult a kijáraton át, mielőtt a biztonságiak észbe kaptak volna.

Rage Against The Machine - Nyolcszoros túljelentkezés a RATM koncertre

A Rage Against The Machine ezt az ingyenes bulit a karácsonyi slágerlistás győzelmük megünneplésének szánta, amikor is megelőzték az aktuális X factor kedvencet.

A koncertre csupán 40 000 jegy volt előjegyezhető a 200 000 regisztrált rajongó számára, ezért aztán a legtöbb ember nem tudott jegyhez jutni.

Akinek nem volt fényképes belépője a koncertre azokat nem engedték be. Rengeteg olyan ember volt azonban, aki békésen letelepedett a koncert bejárata elé, és udvariasan végighallgatta a RATM produkcióját a kapukon kívül. Arról azonban nincs végleges információ, hogy vajon mennyi rajongó is nyomult be pontosan a koncertre.

-CsL-

2010. 06. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 06. 14. 11:53
Ha jól tudom, úgy volt, hogy aki akart regisztrálhatott és ezek között az emberek közöt sorsolták ki a jegyeket.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nyolcszoros túljelentkezés a RATM koncertre cikk képei
Rage Against The Machine - Nyolcszoros túljelentkezés a RATM koncertreRage Against The Machine - Nyolcszoros túljelentkezés a RATM koncertre