Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Pont, mint a régi szép időkben

Robbie Williams - Pont, mint a régi szép időkben

Ha mindössze csak egy duett erejéig is, de újra együtt énekel Robbie Williams és Gary Barlow. A páros, utoljára 15 éve dolgozott együtt stúdióban, akkor Robbie még a Take That tagjaként erősítette a brit pop palettát.

Morning Sun

A ’90-es évek legsikeresebb fiúcsapatából, a Take That-ből, Robbie Williams ’95-ben dobbantott, egy állítólagos, Gary Barlow-val történt hatalmas vitát követően, akivel mindig is legendásan rossz viszonyt ápolt.

Akkor Robbie égre-földre esküdözött, hogy Ő bizony sose áll majd össze újra a Take That-el, különösen nem Barlow-al, akinek első szóló albumát egy sajtótájékoztatón még sikerült kedvesen le is szólnia.

Robbie Williams - Pont, mint a régi szép időkben

A siker viszont legalább annyira forgandó, mint a szerencse, és azért sejteni lehetett, hogy Robbie, ezeket a szavakat maximum annyira gondolja komolyan, mint anno Jay-Z a nyugdíjba vonulást.

2009 novemberében viszont, miután Williams új albuma, a Reality killed the Video Star szerényebben teljesített mint az előzőek, Robbie közösen lépett színpadra az éppen második virágzását élő Take That-el.

Az énekesnek, azóta állítólag Gary Barlow-al is olyannyira sikerült rendeznie feszült viszonyát, hogy nyáron együtt vonulnak stúdióba.
A ’Shame’ című közösen írt duett, kislemezként 2010 október 4-én jelenik meg, egyébként pedig Robbie duplalemezes válogatás albumán szerepel majd. Az In and Out of Consciousness - The Greatest Hits 1990 - 2010 megjelenése október 11-e körül várható.

„Nagyszerű érzés volt, amikor az albumot hallgatva rádöbbentem, hogy lassan húsz éve zenélek és koncertezek. 20 éves pályafutásomat ünneplem ezzel a lemezzel, nemcsak visszatekintek a múltba, hanem hidat is építek a jövő felé”, nyilatkozta Williams.

Zsuzsi

2010. 06. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 06. 15. 18:31
- "Nos" mennem kell, a TÖBBIT nem guglizom! különben is,a Teem'ke állítólag megint alaposan lejellemzett valakinek engem, hogy "tök gáz vagyok" az ilyenek miatt is - gondolom. Pedig még üvegpoharakat sem eszem - mint ő gyerekkorában! ;-) (Másfél év alatta 12 ismije lett az iWiW-en, abból fele a familia és rokonsága...) ;-))) "NOS" reggel nem volt gépem, szét kellett szednem, du. raktam össze - miután visszahoztam Zegről... ;-( http://www.dorme o.hu/on_tudja_hogy_mikor_es_miert_asitunk-188045-9 165-a.html http://www.d ormeo.hu/tanulas_utan_szunyokalas_az_alvas_okosit- 187650-9165-a.html http://www.dormeo.hu/a z_almos_nappalok_7_ellenszere-178881-9165-a.htmla>

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Pont, mint a régi szép időkben cikk képei
Robbie Williams - Pont, mint a régi szép időkbenRobbie Williams - Pont, mint a régi szép időkben