Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Winehouse úr színre lép

Amy Winehouse - Winehouse úr színre lép

Amy Winehouse tavaly lemezcéget alapított, és megjelentette 1996-os születésű keresztlánya, Dionne Bromfield első albumát, de az énekespalántáról többet nem hallottunk. Most a botrányhős újabb családtagja próbál meg zenei karriert befutni. Az édesapja.

Apa és lánya között először hat éve került szóba, hogy mi lenne, ha az apuka is kipróbálná magát a zenei világban. Amy az áldását adta Mitchell Winehouse pályafutására. A lemez mostanra készült el, Rush of Love címmel előreláthatólag a jövő hónapban kerül a boltokba. Az ötvenkilenc éves úriember a média képviselőinek már tartott egy bemutatkozó koncertet. „Amy és én először hat évvel ezelőtt beszéltünk arról, hogy kiadnék egy albumot. Erre csak most jött el a megfelelő idő. Sokan felrótták nekem, hasznot akarok húzni abból, hogy Amy apja vagyok. Valóban így van, de ez csak akkor valósul meg, ha a lemez sikeres lesz. Félreértés ne essék, nem azért csinálom, mert Amy apja vagyok, bár tagadhatatlan, hogy nem próbálkoznék meg vele, ha nem az volnék. Ha nem tudnék énekelni, a stúdióban öt percen belül leállítottak volna” – nyilatkozta a korábban taxisofőrként dolgozó Mitchell. Az albumán tizenegy szvinges dal lesz hallható, hét átdolgozás és négy vadonatúj felvétel. Az utóbbiak Tony Hiller szerzeményei. Amy nem énekel rajta.

Amy Winehouse - Winehouse úr színre lép

Ha minden a tervek szerint halad, még 2010-ben, valamikor az év végén Amy Winehouse is új nagylemezzel jelentkezik. Erről is Mitchell beszélt. „Már hallottam néhány új dalt. Amy a szövegírás során a saját tapasztalataiból merít ihletet. Ezek az élmények általában keserűek, és a lelke mélyéről jönnek. Nem szeretem őt dühösnek, depressziósnak látni. Azt akarom, hogy elkészüljön az album, de nem szívesen nézem végig a születését” – mondta Mitchell. Amy Winehouse-nak eddig két stúdiólemeze jelent meg: 2003-ban a Frank és 2006-ban a Back to Black című.

Puha József

2010. 06. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Winehouse úr színre lép cikk képei
Amy Winehouse - Winehouse úr színre lépAmy Winehouse - Winehouse úr színre lép