Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A 'We Are Scientists' készített egy Angol foci indulót a VB-re

We Are Scientists - A 'We Are Scientists' készített egy Angol foci indulót a VB-re

A 'We Are Scientists' nevű, Angliában elég nagy népszerűségek örvendő banda elkészített egy számot kimondottan Anglia foci VB-s szerepléseihez. Így egy doboz sör mellett a ezzel az indulóval tudnak bemelegíteni a drukkerek a meccsek előtt.

Goal! England

A videón az énekes Keith Murray, a basszusgitáros Chris Cain és a dobos Andy Burrows látható, amint éppen feléneklik a ‘Goal! England’ című dalt.

A banda egyébként eredetileg a Radio 1 csatorna számára vette fel a számot, de annyira sok drukker telefonált be, hogy végül elkészítették a teljes verziót is.

"A rajongók azt kérdezik hogy miért nem készítünk egy foci indulót Amerikának. Amikor egy nagyon szép ajándékot akarsz adni a barátnődnek, akkor is arra figyelsz hogy ő mit szeretne kapni, nem arra hogy te mit szeretnél adni.” - foglalta össze a dalt elkészítésével kapcsolatos motivációt a basszusgitáros.

-CsL-

2010. 06. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A 'We Are Scientists' készített egy Angol foci indulót a VB-re cikk képei
We Are Scientists - A 'We Are Scientists' készített egy Angol foci indulót a VB-reWe Are Scientists - A 'We Are Scientists' készített egy Angol foci indulót a VB-re