Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Büntetendő csiripelés

Justin Bieber - Büntetendő csiripelés

Köztudott, hogy kis hazánkban majdnem divat lett a „fészbukozók” feljelentése. Amerika ebben is megelőz minket. Justin Bieber menedzserét egy, nem a megfelelő időben kiküldött Twitter üzenet miatt tartóztatták le.

Baby

Az eset, még az elmúlt év novemberében kezdődött. A tinisztár Justin Bieber, egy new yorki bevásárlóközpontba volt hivatalos, ahol éppen aktuális CD-jét kellett volna dedikálnia. Az esemény sajnos elmaradt, mert a pár száz kislány helyett, több ezer őrjöngő tini várta, hogy egy pillantást vethessen kedvencére.

Mikor én voltam gyerek, a szomszédaimat még Guns N’ Roses koncerten fejelték le, manapság veszélyes területté nyilváníthatnak egy Justin Bieber tini- találkozót. Hiába, változnak az idők.

Justin Bieber - Büntetendő csiripelés

Az énekes menedzsere, Scott Braun telefonhívást kapott a rendőröktől, hogy sajnos el kell halasztani a dedikálást, mivel a vártnál több ezren jelentek meg a bevásárlóközpontban, és így, nem tudják megfelelően biztosítani a helyszínt.
A rendőrök arra kérték Braunt, hogy Bieber Twitter oldaláról, a lehető minél hamarabb küldjön üzenetet a rajongóknak, arról, hogy elmarad a rendezvény. Ennek hiányában, letartóztatási parancsot adnak ki ellene.

A kérésnek Braun állítólag eleget tett, és hét perccel a hívás után elküldte a twitter üzenetet, de már késő volt. A bevásárlóközpontban teljesen elszabadult a pokol. A feldühödött tinik, Biebert akarták, és a nagy káoszban öten meg is sérültek. A rendőrség azt állította, hogy a megbeszélt 10 perc helyett, Justin menedzsere 90 perc után küldte ki az üzenetet, ezért történt a felfordulás.
Braunt gondatlan veszélyeztetés miatt letartóztatták. Az első tárgyalást márciusra tűzték ki, amelyen Bieber menedzsere nem vallotta magát bűnösnek.

Braun ügyvédje szerint, az énekes és menedzsmentje nem volt felelős a kialakult helyzetért.
„A bevásárlóközpont embereinek és a rendőröknek kellett volna gondoskodni a fiatalok épségéért és biztonságáért”.

A következő tárgyalást július 16-ra tűzték ki, Braun ügyvédjének a célja elérni, hogy ejtsék a vádat a menedzser ellen. Azt azonban ő is elismeri, hogy ilyen, szinte precedens jellegű üggyel még nem találkozott.

„A jog történetében ez az első „twitteres letartóztatás”, fantasztikusan izgalmas és érdekes kérdések vetődnek fel az ügyben. A jog gyönyörű dolog, talán még a zenénél is szebb, úgyhogy boldog végkifejletre számítunk.”

Zsuzsi

2010. 06. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 10. 18. 18:43
oooooooooooooo justin i love you !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Büntetendő csiripelés cikk képei
Justin Bieber - Büntetendő csiripelésJustin Bieber - Büntetendő csiripelés