Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jason Donovan: Kylie inspirál

Jason Donovan - Jason Donovan: Kylie inspirál

Jason Donovan elmondta, hogy egykori szerelmének útját szeretné járni, azaz ugyanolyan sikeres visszatérésre vágyik, mint Kylie Minogue.

Jason Donovan bízik abban, hogy újra bekerül a popzene vérkeringésébe. Célja, hogy 1 év múlva ilyenkor Brit Awards tulajdonos legyen. A bűnbeesett sztár, aki egykoron legalább annyira sikeres volt, mint Robbie Williams napjainkban, végleg felhagyott a drogozással és kizárólag karrierjére koncentrál.
- A drogokkal leálltam. Az élet bizonyos szakaszaiban kénytelen voltam belátni, hogy a kábítószertől meg kell szabadulnom. A gyermekem születésekor döntöttem úgy hogy befejezem a drogozást. Szerencsére jól alakultak dolgaim. Imádom a gyerekeimet, nagyszerű barátnőm van.

2002. 03. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 08. 25. 0:00
Valamikor régen amikor még Kylie-val kezdett Jason nekem nagyon tetszett. Most megláttam a Szétcsúszva című filmben és levoltam taglózva. Megöregedett és egy lesüllyedt alak képét látom rajta.
Vendég 2005. 01. 10. 0:32
Én évekig szerelmes voltam bele,mikor még szép volt,mikor a karrierje indult az 1980-as évek végen és pár évig.Nemrég kb.2éve megláttam róla,hogyan néz ki,én is teljesen elsápadtam,hogy megcsunyúlt,ezen a képen is ronda,de még hallgatom néha,hisz van 4kazim.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jason Donovan: Kylie inspirál cikk képei
Jason Donovan - Jason Donovan: Kylie inspirálJason Donovan - Jason Donovan: Kylie inspirál