Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

2011-ben visszatér a Velvet Revolver

slash - 2011-ben visszatér a Velvet Revolver

Legalább is, ezt állítja a világ leggöndörebb hajú gitárosa, Slash, aki mostanában egyedül járja a fesztiválokat, nemrég megjelent albumán pedig olyan művészek vokáloznak, mint Dave Grohl vagy Ozzy Osbourne.

Patience

Az először a Guns N’ Roses gitárosaként hírnevet szerző Slash, pár napja az angliai Download Fesztiválon azt nyilatkozta, őszintén reméli, hogy 2011-ben újra összeáll a Velvet Revolver.

Már lassan két év telt el azóta, hogy a folyamatosan a rehabot járó, örökké újabb és újabb drogproblémákkal küzdő, frontember Scott Weiland, elhagyta a Velvet Revolvert. Tette mindezt azért, hogy visszatérjen a Stone Temple Pilots-ba, abba az együttesbe, ahol a pályáját kezdte, és amit szintén drogos balhéival zúzott szét.

slash - 2011-ben visszatér a Velvet Revolver

A Velvet Revolvernek időközben nem csak vokalista hiánnyal kell megküzdenie, mivel gitárosuk, a szintén ex-Guns N’ Roses-os Duff McKagan, 2008-ban, nem sokkal a banda feloszlását követően a Jane’s Addiction-nél folytatta tovább pályáját.

A mostanában szólóban koncertező gitáros szerint, az együttes jövője csak úgy képzelhető el, ha még 2011 előtt elkezdenek új énekest és gitárost is keresni.

Mindeközben Slash, idén negyedjére lép fel a Download Fesztiválon, bár eddig mindig különböző formációk tagjaként. Először a Guns N’ Roses, később a Slash’s Snakepit, majd 2005-ben a Velvet Revolver csapatát erősítette.
Ennek ellenére sosem nézett igazán körül a fesztiválon, kivételt talán majd most tesz, mivel a Motorhead fellépésére nagyon kíváncsi.

A Download Fesztiválon Slash, 45 perces ízelítőt ad új albuma dalaiból, de emellett felcsendülnek régi nagy slágerek is, például három Guns N' Roses dal, a ’Nightrain’, a ’Sweet Child O' Mine’ és a ’Paradise City’ is.

Zsuzsi

2010. 06. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 07. 13. 18:27
mi az? ezt az anyagot még a szabija előtt vágta össze talán? :-P sztár(nem)figyelő, avas hír :-P
Vendég 2011. 08. 25. 21:03
Duff húzzon vissza a Velvetbe gyorsan, mert nyakon vágom ! Scott nélkül... hát nem tudom milyen lesz. Pl ez a Myles Kenedy borzalmas... A Velvet az eredeti felállással lenne az igazi, de bízzunk a jó öreg Slashben.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

2011-ben visszatér a Velvet Revolver cikk képei
slash - 2011-ben visszatér a Velvet Revolverslash - 2011-ben visszatér a Velvet Revolver