Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az új EMINEM lemez vicces reklámja

Eminem - Az új EMINEM lemez vicces reklámja

Eminem nem akar hibázni, ezért azt a Vince Shlomi-t kérte meg az új lemeze népszerűsítésére, aki az amerikai TV shop-ból már tízmillióknak ismerős lehet. Ezzel megszületett az idei év egyik legviccesebb lemezreklámja.

'Recovery' TV reklám

"Tapsolni fogsz, amikor Eminem majd rappel neked" - ezzel a szlogennel és a brutálisan vicces videóval akarja eladni a TV shop guru Vince Shlomi Eminem lemezét a nézőknek - valljuk be igen sikeresen! Vince is biztosra akart menni, ezért konyhai ahogy eddíg is tette, Eminem lemezét is konyhai segédezközként próbálja meg beállítani, amivel tojást, uborkát, és minden egyéb konyhai alapanyagot tudunk majd vágni, szeletelni, és adagolni. A paradicsommal kapcsoaltban a lemez inkább csak trancsírozásra alkalmas, viszont akár a barátnőnk nyakába is köthetjük mint egy medált!

Egy szó mint száz, a videó nagyon viccesre sikerült, és nagyon jól jelzi azt, hogy Eminem nem egy unalmas tucatlemezt akart készíteni.

-CsL-

2010. 06. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 06. 19. 8:19
"Vince is biztosra akart menni, ezért konyhai ahogy eddíg is tette, Eminem lemezét is konyhai segédezközként próbálja meg beállítani, amivel tojást, uborkát, és minden egyéb konyhai alapanyagot tudunk majd vágni, szeletelni, és adagolni." Mi ez a mondat??? "Eddíg"? "Ezköz"? Meg úgy egyébként is...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az új EMINEM lemez vicces reklámja cikk képei
Eminem - Az új EMINEM lemez vicces reklámja