Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Majd Enrique rendet teremt

Enrique Iglesias - Majd Enrique rendet teremt

Enrique Iglesisas hamarosan új albummal jelentkezik, úgyhogy gyorsan gondoskodnia kellett az ingyenreklámról. Egy fellépése során kicsit leordította a hangoskodó Amy Winehouse-t.

Heartbeat

Egy ideális világban, most azzal lennének tele az újságok, hogy nemsokára visszatér a latin szívtipró, Enrique Iglesias. A zeneipar viszont nagy bajban van, a fennmaradásért mindenkinek kegyetlenül meg kell küzdenie. Jó albumot készíteni nem elég, azt el is kell tudni adni. Az ingyen promóciót pedig mindenki magának kell, hogy biztosítsa, és itt igaz az „örökbecsű” mondás. Mindenki másképp csinálja.

Enrique Iglesias - Majd Enrique rendet teremt

Enrique és Amy ugyanarra a rendezvényre voltak hivatalosak, amin tiszteletét tette még többek között, Ronan Keating, Gary Barlow és a Girls Aloud is. A Mandarin Oriental hotelben megrendezésre kerülő partyn, a Universal Records leköszönő elnökét búcsúztatták.
Enrique éppen egyik legnagyobb slágerével, a ’Hero’-val bűvölte a közönséget, mikor elege lett az Amy Winehouse és társasága felől érkező ricsajból.

A Daily Mirror állítása szerint, Iglesias a dal felénél abbahagyta az éneklést, és felháborodottan leszólt a színpadról:
„Emberek, hagyjuk már ezt abba! Túl nagy a hangzavar. Olyan mintha, egy kib*** orosz esküvőn énekelnék, és még csak meg sem fizetnek”

Arról nincsenek híreink, hogy vajon Enrique énekelt e dalokat új albumáról, az Euphoriáról is, amely az Egyesült Királyságban július 5-én, Amerikában pedig július 6-án jelenik meg. A lemezen a szerzemények egyik fele spanyolul, másik fele pedig angolul lesz majd hallható.

Az első angol nyelvű kislemezen az ’I like it’-on közreműködik a kubai származású rapper Pitbull, a második kislemez, a ’Heartbeat’, amely június 8-án jelent meg, pedig egy duett Nicole Scherzingerrel.
Az albumon 14 dal szerepel majd, a legtöbbnél a produceri teendőket RedOne, Marc Taylor és az Enrique-vel hosszú ideje együtt dolgozó Carlos Paucar vállalta magára.

Zsuzsi

2010. 06. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 07. 13. 18:21
mi az? ezt az anyagot még a szabija előtt vágta össze talán? :-P sztár(nem)figyelő, avas hír :-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Majd Enrique rendet teremt cikk képei
Enrique Iglesias - Majd Enrique rendet teremtEnrique Iglesias - Majd Enrique rendet teremt