Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Brian Wilson újra csatlakozik a Beach Boys-hoz

Beach Boys - Brian Wilson újra csatlakozik a Beach Boys-hoz

Brian Wilson tényleg újra csatlakozik majd a legendás Beach Boys-hoz, és élőben is fellép az 50 éves jubileum kapcsán egy teljes turné erejéig? Elég valószínű, ráadásul ezt még Robin Leech riporter is így gondolja, aki meglehetősen tapasztalt az újrakezdések világában.

Kokomo

Leech egy interjút készített a Las Vegas Sun részére a Beach Boys egyik alapító tagjával Mike Love-al:

'A Beach Boys már készül az 50 éves jubileum megünneplésére és Mike Love azt mondta az unokatestvérének, Brian Wilson-nak (akivel anno együtt találták ki az együttest), hogy szeretné ha újra összeállnának az 50 éves évforduló miatt.”.

Brian Wilson, és testvérei Carl és Dennis, illetve az unokatestvére Mike Love és egy barátja Al Jardine alapította meg a Beach Boys-ot még 1961-ban. Sajos Dennis 1983-ban, Carl pedig 1998-ban elhunyt. Brian 1964-ben leállt a nyilvános koncertezésről, és kizárólag a stúdiózásra kezdett el koncentrálni. 1970-ig a Beach Boys tagja volt, majd 1970-ben három évre olyan szinten visszavonult, hogy az idejének a nagy részét kizárólag a hálószobájában töltötte. Miután Dr. Eugene Landy kezelte, 1975-ben Wilson újra csatlakozott a formációhoz, és felvettek egy új lemezt ’15 Big Ones’ címmel. 1985-ben már a színpadon is szerepelt az együttessel, a Live Aid-on. 1988-ban elindította a szóló karrierjét, bár a 90-es évek azzal teltek el, hogy még mindig tartott a fellépésektől.

Beach Boys - Brian Wilson újra csatlakozik a Beach Boys-hoz

Ha Leech-enk hihetünk (és tudni kell hogy az ő szavára azért lehat adni a show-business világában) akkor egy Beach Boys koncertsorozat simán összejöhet Brian Wilson-al a jövő éveben, ami egy soha vissza nem térő alkalom lesz mindenki számára.

Gondolom a Lady Gaga rajongók nem fogják szétszedni a jegyekért a pénztárakat, de azért a Beach Boys akkor is egy élő legenda.

-CsL-

2010. 06. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Brian Wilson újra csatlakozik a Beach Boys-hoz cikk képei
Beach Boys - Brian Wilson újra csatlakozik a Beach Boys-hozBeach Boys - Brian Wilson újra csatlakozik a Beach Boys-hoz