Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szeptemberben tér vissza Diddy

Puff Daddy - Szeptemberben tér vissza Diddy

A rapper, akit valaha Puff Daddynek hívtak, és Sean Combs név alatt még a divatvilágot is bünteti, szeptemberben a ’Last Train to Paris’ c. albumával kavarja fel ismét a popzene állóvizét.

Angels remix

Annak ellenére, hogy napjainkban Diddy a zenei élethez nem sokat tesz hozzá, hírekkel azért elég gyakran ellátja a sajtót. Néha focicsapat menedzselésébe akar kezdeni, majd boldog-boldogtalannak azt nyilatkozza, hogy „mindig is az volt az álmom, hogy vegyek egy futball csapatot és erről a vágyamról, nem mondok le”. Mostanában pedig, a rapper, a komikusból lett színészről, Russel Brandről és tehetségéről áradozik egyfolytában az újságoknak.

Puff Daddy - Szeptemberben tér vissza Diddy

Azért valószínűleg, már Diddy is érzi, hogy közeleg a szeptember, mert elvétve csak nyilatkozik már az új albumáról a ’Last Train to Paris’-ről is. Ezt megelőzően Diddynek lemeze 2006-ban jelent meg utoljára, a ’Press Play’ akkor a Billboard listák első helyén nyitott.

Állítólag mostani albumán, a rapper kicsit „lágyabb, melankolikusabb” zenékkel próbálkozik:
„Ez az album inkább soul-os lesz, mert a soul zene őszinte, lágy és különbözik mindattól, ami mostanában uralja a piacot.”

„Az intenzitás nagyon fontos szerepet játszik a zenémben és a hangzásvilágomban is, a lemez címében is azért szerepel a vonat szó, mert arra szerettem volna vele utalni, hogy a zene folyamatosan halad előre, változik”

Az album koncepciója szerint, Diddy álmai asszonyát üldözi Londonon keresztül egészen Párizsig, hogy megtalálja, elveszítse, majd ismét megtalálja a szerelmet. A lemezhez állítólag egy rövidfilm is készülőben van. Az albumon közreműködik többek között, Jay-Z, Justin Timberlake, Chris Brown, Drake, Nicki Minaj, Lil Wayne, Rick Ross, és T.I is.

A ’Last Train to Paris’ szeptember 20-án érkezik a lemezboltokba.

Zsuzsi

2010. 06. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szeptemberben tér vissza Diddy cikk képei
Puff Daddy - Szeptemberben tér vissza DiddyPuff Daddy - Szeptemberben tér vissza Diddy