Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A NEO legújabb albuma ingyenesen letölthető

Neo - A NEO legújabb albuma ingyenesen letölthető

Pontosabban két hétig ingyen letölthető a djuice.hu oldalról. A hat új dalból néhányat a rendszeres koncertre járók már ismerhetnek, leginkább persze a videoklippes kislemez dalt, a Serial Killert. Június 26-án pedig lemezbemutató party a budapesti Dürer Kert-ben.

Serial Killer

Az album különleges hangzását az ismét előkerült vintage szintetizátor legendák adják, amit analóg dobgépek, szalagos delay-ek kísértek, sőt ismét melódiákat játszott a C64 SID chipje, mintavételeztek a Lo-Fi samplerek, cikázott a futófény az analóg szekvenszereken és hirtelen bele is csöppentünk a NEO new wave-et, synth pop-ot, dark pop-ot és electro-ót sajátosan és újszerűen ötvöző izgalmas világába.

Neo - A NEO legújabb albuma ingyenesen letölthető

Letöltés: www.djuice.hu/neo

2010. június 26-án a Dürer kertben NEO lemezbemutató, előtte pedig újra eljön az idő, hogy három MTV brand:new zenekar bemutatkozzon és bizonyítsa rátermettségét a djuice és MTV brand:new party keretei között. Az este folyamán fellép a the (hated) tomorrow és a Jacked, a We Plants Are Happy Plants pedig egy live act keretében csillogtatja meg tehetségét.

A mentor szerepet betöltő NEO 23:30-tól a Nagyteremben őrületes lemezbemutató koncerten prezentálja a közönségnek a Six Pixels c. anyag legfrissebb ópuszait, mindezt a zenekartól megszokottan egy erre az alkalomra készített, különleges 3 dimenziós vizuál show-val megtámogatva.

2010. 06. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 06. 23. 18:04
Az albumotok 'zsírmalac'. :)
Vendég 2010. 10. 12. 13:29
Atomzsír a serial killer!!! Gratula!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A NEO legújabb albuma ingyenesen letölthető cikk képei
Neo - A NEO legújabb albuma ingyenesen letölthetőNeo - A NEO legújabb albuma ingyenesen letölthető