Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Michael Jackson - egy éves évforduló

Michael Jackson - Michael Jackson - egy éves évforduló

Michael Jackson halálának az egy éves évfordulója alkalmából megengedik minden rajongónak, hogy virágokat helyezzenek el az előadó sírjánál, és emlékezzenek a hírességre.

Beat It (Bliix Rock Tribute)

A Los Angelesben található Forest Lawn temető szóvivője bejelentette, hogy csak a családtagok, és néhány kiválasztott vendég léphet majd be a reneszánsz stílusú mauzóleumba ahol Jackson teste nyugszik. Nem kívánják azonban korlátozni a látogatók számát: mindenki leróhatja a kegyeletét, és elhelyezheti az emlékezés virágait a mauzóleum külső teraszán. A temető vezetősége azonban nem szeretné ha az emberek túl jól éreznék magukat, ezért nem engedik hogy lufikat, vagy esetleg mécseseket vigyenek a temetőbe.

Annak ellenére hogy nem lesznek a helyszínen előre megszervezett programok, a 2009 június 25-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Michael Jackson-ra való emlékezés napján, a helyi rendőrség már hetek óta készül a nagy napra, és szinte minden helyi klubbot lefoglaltak már maguknak a rajongók.

A temető munkatársai a nap során igen nagy tömegre számítanak, és fenntartják a jogot arra, hogy amennyiben a rajongók túlzottan hangosak, akkor annak következményei lesznek, és valószínűleg gyorsan ki fogják őket dobni a temetőből.

Michael Jackson - Michael Jackson - egy éves évforduló

Közreadtak egy listát is, miszerint a következő tárgyakat tilos bevinniük a rajongóknak:

Videókamerák, online web berendezések, gyertyák, mécsesek, lufik, szobrok, poszterek, és rádió készülékek. Ez persze valószínűleg nem azt jelenti, hogy hi-fitornyot még be lehetne vinni, csak egyszerűen kimaradt a felsorolásból.

A legfontosabb esemény a pénteki napon valószínűleg Jackson szülővárosában lesz (Gary, Indiana) Rudy Clay polgármester azt nyilatkozta szerdán, hogy Jackson anyja, Katherine egy szobrot fog leleplezni az előtt a kis ház előtt, ahol a Jackson 5-öt alkotó testvérek felnőttek. Ezt egy megemlékezés fogja követni, ahol is gyertyákkal megvilágítva fogják előadni a Jackon "We are the World" című számát. Természetesen ez a program is nyitott lesz mindenki számára.

Jackson több mint egy fél évszázadot töltött el köztünk ezen a sárbolygón, és egy éve hunyt el fájdalomcsillapító túladagolás következtében Los Angelesben, nem sokkal az előtt, hogy fellépett volna a tervezett visszatérő show-jában Londonban.

A magánorvosát, aki felírta, vagy talán be is adta neki a halálos adagot, Dr. Conrad Murray-nak hívják, és nemrégiben a bíróság felmentette a gyilkosság vádja alól.

-CsL-

2010. 06. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 06. 24. 18:50
Ő VOLT A LEGNAGYOBB!! ÉS AZ IS MARAD ÖRÖKRE.. !!!
Vendég 2010. 06. 24. 20:16
nagyon hiányzol Michael,örökre SZERETLEK, nyugodj békében!!!!!!!!!!! megszakad a szívem,hogy nem tudok elmenni a sírodhoz........... :'(
Vendég 2010. 06. 29. 12:33
szerintem is!!!! nagyon szeretlek!! imádom a számaid és anyu is!!!nyugodj békében!! sajnállak!!
Vendég 2010. 06. 29. 18:22
mennyi eszelős niGGGer-imádó nekrophyl... ;-) más: a "Csé" meg nyaralgat má' meg, és hátrahagyott csapot-papot. nincs "sztárfigyuli" sem. ;-/
rebcsi 2012. 07. 08. 11:07
Most az lenne a legjobb ha a rajongók össze tartanának ebben a borzalmas időszakban, mert michael is ezt akarná!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Michael Jackson - egy éves évforduló cikk képei
Michael Jackson - Michael Jackson - egy éves évfordulóMichael Jackson - Michael Jackson - egy éves évforduló