Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fergie kiszáll a Black Eyed Peas-ből?

Fergie - Fergie kiszáll a Black Eyed Peas-ből?

Stacey Ferguson alias Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője állítólag azt tervezi, hogy kilép a hatalmas sikereket elérő csapatból. Részletekért kattintson!

Egy bennfentes a Radar Online-nak azt nyilatkozta, hogy a csapaton belüli feszült légkör konfliktushoz vezetett Fergie és Will.I.Am között.

A forrás azt mondta: "Fergie azt mondja, ki akar lépni a bandából és a turné második fele egyáltalán nem biztos, hogy meg lesz tartva 2011 első felében. A dolgok nagyon rosszra fordultak Will.I.Am-mel. És nem csak Fergie-nek van problémája vele, hanem a csapat többi tagjának is. Will egója hatalmas lett mostanában. Fergie csak gyorsan meg akar szabadulni ettől az egész dologtól."

Fergie - Fergie kiszáll a Black Eyed Peas-ből?

Mindezek előtt Fergie azt nyilatkozta alig két hete, hogy úgy tekint a többiekre, mintha a családtagjai lennének. Hogy mi változott azóta? Will.I.Am múlt héten csillagot kapott a hollywood-i Walk Of Fame-en, ami hatalmas elismerésnek számít. Will egója talán ennek hatására szállt az egekbe, Fergie pedig nyilvánvalóan féltékeny zenésztársára. Lehetséges, hogy ez áll az énekesnő kilépési szándéka mögött.

Luxi

2010. 06. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 06. 27. 9:14
Hála az égnek. Elég volt már ebből a béna bandából!!!
Vendég 2010. 07. 03. 12:01
SZÜNJÖN MEG AZT KÉSZ
Vendég 2010. 07. 06. 18:18
1. nem dicsekedett hol-merre nyaralt - ha nyaralt!? ;-P 2. "Kucika" egész familiáját utálom, a hájas bátyja akart lecsukatni, mert a cimborái pofára estek a rablótámadásnál... 3. "Kucika" hájas, és azért tett ki önről is torzítottan (?) olyasmi kaliberű előnytelen fotót? ;-o ;-)) ;-P BOCS ám! :-) csak a pimaszkodás, tuGGYa... :) + VÉLETLEN láttam meg a kitett képet, esküszöm!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fergie kiszáll a Black Eyed Peas-ből? cikk képei
Fergie - Fergie kiszáll a Black Eyed Peas-ből?Fergie - Fergie kiszáll a Black Eyed Peas-ből?