Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos az Anti Fitness Club próbáján járt

Ákos - Ákos az Anti Fitness Club próbáján járt

Kevesebb, mint 2 hét múlva felcsendülnek Ákos legnagyobb slágerei a Coke Club-ban Siófokon. Az MTV Icon sorozat idei első koncertjén a tini-kedvenc Anti Fitness Club is feldolgozza a zenei ikon két slágerét, amelyre már a próbákat is megkezdték.

Az egyik ilyen alkalomra Ákos is ellátogatott, hogy tanácsokkal lássa el az ifjú bandát.

A 2002-ben alakult Anti Fitness Club pár év alatt óriási népszerűségre tett szert. A tini lányok kedvenc zenekarának sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy Ákos is őket szerette volna egyik feldolgozónak az MTV Icon koncertre, amelyen zenei munkássága előtt tiszteleg 12 zenekar és előadóművész. Az AFC 2010. július 10-én a "Majom a ketrecben" és az "Ennyi nem elég" című slágereket adja majd elő, amihez már hetekkel ezelőtt megkezdték a próbákat. Az egyik ilyen gyakorláson Ákos is meglátogatta Tomit, Balázst, Petit és Mikit, és a próba végül közös örömzenélésbe torkollott.

Ákos - Ákos az Anti Fitness Club próbáján járt

"Megtisztelve éreztük magunkat mikor jött a felkérés, hogy mi is játszunk Ákost az Icon-on. Rengeteg nótája van, amit szeretünk, a 'Majom a ketrecben' című dal pedig az egész AFC nagy kedvence. Miközben elkezdtük újraértelmezni, rá kellett jönnünk, hogy ez egy zúzda rock nóta, ami stílusából fakadóan közel áll hozzánk, ám mivel a feladat az, hogy feldolgozást készítsünk, a leglehetetlenebb ritmusokkal és harmóniákkal fűszereztük meg a dalt. A másik választás az 'Ennyi nem elég'-re esett, ami talán inkább a mondanivalója miatt áll közel hozzánk. Igyekszünk a lehető legmerészebben megmunkálni a szerzeményeket, néha még a hangnemek adta korlátok sem állhatnak utunkba." - mondta Tomi, az Anti Fitness Club frontembere.

Az egyedülálló koncert a nézők számára ingyenes és megismételhetetlen élmény: a feldolgozások élőben kizárólag a Coke Club-ban szólalnak meg egyetlen este, televízióban pedig felvételről csak az MTV-n láthatóak.

Ákos dalait az Anti Fitness Clubon kívül olyan művészek dolgozzák fel, mint Eszenyi Enikő, Sebestyén Márta, Ferenczi György, Jamie Winchester, a Magashegyi Underground, a Neo, stb.

Gab

2010. 06. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 06. 29. 18:25
a "Csé" meg nyaralgat má' meg, és hátrahagyott csapot-papot. nincs "sztárfigyuli" sem. ;-/

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos az Anti Fitness Club próbáján járt cikk képei
Ákos - Ákos az Anti Fitness Club próbáján jártÁkos - Ákos az Anti Fitness Club próbáján járt