Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Visszatér Lauryn Hill?

Lauryn Hill - Visszatér Lauryn Hill?

Lauryn Hill, megmagyarázhatatlan okokból kifolyólag, évekkel ezelőtt búcsút mondott a zeneiparnak es a koncertezésnek. Hill, most az NPR online zenei oldalnak adott interjúban esetleges visszatérését latolgatta.

Everything is everything

Lauren Hill, évek óta szinte semmilyen hírrel nem szolgált a sajtó számára és rajongóival sem közölt semmit, a manapság nagyon divatos közösségi oldalakon. Viszont, ha nincs hír, annál több a pletyka.

A zeneiparnak és a közéletnek egyaránt hátat fordító énekesnő visszavonulásáról rengeteg történet keringett. Az egyik, legegyértelműbb magyarázat szerint, otthon neveli gyerekeit New Jerseyben és esze ágában sincs újra zenélni. Egy másik szerint, iszonytató perfekcionalizmusa miatt, már-már évek óta dolgozik, a lassan a elkészülési idejében Chinese Democracy méreteket öltő,1998-ban megjelent albuma, a Miseducation of Lauryn Hill folytatásán.

Lauryn Hill - Visszatér Lauryn Hill?

Egy megint másik elmélet szerint, Lauryn bipoláris depresszióval küzd egy ideje. Ezt támasztja alá Wyclef Jean is, aki az énekesnővel kapcsolatos viszonyáról a következőket nyilatkozta pár éve a Rolling Stone magazinnak:
“Nem vagyok rá dühös, nem lehetsz dühös arra a személyre, aki egyértelműen beteg”

A nemrégiben az NPR zenei oldalának adott interjúban, Hill eloszlatott egy-két kételyt a zenei életből való eltűnéséről:
“Úgy gondolom, hiányzott a szükséges támogatás és a rendszer sem volt megfelelő ahhoz, hogy új albumon kezdjek dolgozni”

Az új albummal kapcsolatban felröppent pletykákról, pedig így nyilatkozott:
“Ha lesz is új lemez, teljesen más zenei irányba mozdulok el, az eddig megszokottól. Az emberek igazán még sosem hallották, hogy kieresztem a hangomat, a Fugeesal es a Miseducation albumomon is inkább a hiphopra fektettem a hangsúlyt és nem az éneklésre”, mondta Hill.

Zsuzsi

2010. 07. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Visszatér Lauryn Hill? cikk képei
Lauryn Hill - Visszatér Lauryn Hill?Lauryn Hill - Visszatér Lauryn Hill?