Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Miley Cyrus ismét új klippel jelentkezik

Miley Cyrus - Miley Cyrus ismét új klippel jelentkezik

Miley Cyrus elkészítette a Hannah Montana című sorozat utolsó évadjának első videóklipjét, amelyet az Ordinary Girl című dalhoz forgatott.

Ordinary Girl

Nem is olyan régen még a Can’t Be Tamed című dal klipjének örülhettek a rajongók. Miley azonban nem sokat váratta lelkes rajongótáborát, és ezúttal az őt híressé tévő, Hannah Montana című sorozathoz készített egy új zenei videót.

A tengerentúlon és már itthon is nagy népszerűségnek örvendő tinisorozat befejező évadához érkezett. Miley úgy döntött szakít Hannah Montana szerepével és a komolyabb filmszerepek, valamint a zene felé veszi az irányt.

Miley Cyrus - Miley Cyrus ismét új klippel jelentkezik

Miley Cyrus manapság sokak kedvence, azonban sok ellenlábasa is akad. Talán ezért is hangoztatja az utóbbi időben talán túl sokszor is, hogy fel szeretne nőni. Így ennek apropóján a szóban forgó sorozatból is ki szeretne lépni.

Megszokhattuk, hogy zenés sorozat révén, minden évadhoz kiadnak egy zenei albumot, ahol néhány dalhoz klip is készül. A tegnapi nap folyamán megjelent az utolsó évad egyik dalának, videóklipje, amely teljesen visszaadja a finálé hangulatát.

Az Ordinary Girl című dal klipjében Miley meglepően kevés szerepet kapott, valamint a sorozatból sem láthatunk részleteket. A klip egy fiatal lányról szól, aki a sikerről és szerelemről álmodik, majd végül mindezt el is éri. Mintha Miley saját, régi álmait filmesítette volna meg…

engyus

2010. 07. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Miley Cyrus ismét új klippel jelentkezik cikk képei
Miley Cyrus - Miley Cyrus ismét új klippel jelentkezikMiley Cyrus - Miley Cyrus ismét új klippel jelentkezik